Valami házipraktika hüvelygombára?
Figyelt kérdés
Nem mulasztotta el a canesten és nem akarok már ilyen gyógyszeres izéket... Szóval valamilyen házipraktika érdekelne, ami megszüntetné a panaszokat.... esetleg a kamillás fürdő az nem tenne jó neki??2010. júl. 12. 12:02
11/11 anonim válasza:
Sok házipraktikaról olvastam:joghurttal kenegetni a hüvelyt, vagy joghurtos tampon, szódabikarbónás hüvelyöblítés (ez most komolyan nagyon jó), méz, szénhidrátmentes diéta.A Normaflore is sokat segített nekem. DE őszintén, egyik sem mulasztotta el igazán a gombát. A helyileg alkalmazott kúpok sem voltak elegendőek. Valószinüleg neked is fel fog írni a doki egy tablettát. A Flukonazol egy erősebb tabletta, 2 tabletta 150mg, heti egy szem, vagy szedheted 7 napig 50mg naponta. A Nistatin nem annyira jó, ebből 3x2 szemet kell venni egy hétig.
Remélem segítettem! Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!