Valami házipraktika hüvelygombára?
Azért nem mulasztotta el, mert nem gombád van.
Orvos kenetet vesz, tenyésztik, és célzottan kezelik.
Nincs praktika, mert azt sem tudod, mid van. Ráadásul a kezeletlen fertőzés gyulladást, ezáltal végleges meddőséget okozhat. Ez kell neked?
Szerintem felejtsd el a házi praktikákat, ha a hüvelyed egészségéről van szó. Nem éri meg a kísérletezést. A Canestenen kívül vannak még gyógyszerek, azokat kell megpróbálni, szakorvosi felügyelet mellett.
A kamillás fürdő pont semmire se jó, pláne nem egy agresszív gombás fertőzésre.
Cukormentes étrend + tejsavas kúp, vagy intim folyadék, és semmi fogamzásgátló meg óvszer és lehetőleg szex se!
A Társnak meg antibiotikum kúra..
Ja meg ami még fontos, összes fehérneműt kidobni és egy jó darabig csak újakat venni, és kidobni, nem kimosni!
Egyszer kell csak kimosni, miután kibontod a csomagból újonnan és mielőtt először felvennéd.
Aztán nap végén kidobni.
Bár szerintem ilyen melegbe felesleges hordani is..
A Canestenre sztem már immúnisak a gombák,valamilyen más hatóanyagút vegyél.Ha végleg elmúlt akkor tényleg cseréld le a fehérneműt,törölközőt.Nekem a Pevaril kúp használt a hónapokig visszatérő gombámra.
És menjen mindenki azonnal dokihoz javaslatra:tudod,te azt,hogy a nőgyógyászoknál bevett rendszer van arra,hogy egy diagnózisból mennyi pénzt lehet kihozni?!Egy gombás nő nekik mennyország,23x vissza lehet rendelni,ha végleg unja akkor írnak hatásos szert!!Saját fülemmel hallottam,amikor a kezdő dokit erre oktatott egy rutinosabb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!