Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valami házipraktika hüvelygomb...

Valami házipraktika hüvelygombára?

Figyelt kérdés
Nem mulasztotta el a canesten és nem akarok már ilyen gyógyszeres izéket... Szóval valamilyen házipraktika érdekelne, ami megszüntetné a panaszokat.... esetleg a kamillás fürdő az nem tenne jó neki??
2010. júl. 12. 12:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mulasztotta el, mert nem gombád van.

Orvos kenetet vesz, tenyésztik, és célzottan kezelik.

Nincs praktika, mert azt sem tudod, mid van. Ráadásul a kezeletlen fertőzés gyulladást, ezáltal végleges meddőséget okozhat. Ez kell neked?

2010. júl. 12. 12:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Bocsánat hogy nem a kérdésre válaszolok,de kérlek,ne kísérletezz.A canesten nem mindig mulasztja el a problémákat,lehet nem is az kell neked.Hidd el,én tudom,március óta szenvedek,eleinte próbálkoztam mindennel,majd egy orvos,még egy,harmadik,és most lehet el fog múlni.Nem kívánok neked ennyi szenvedést.
2010. júl. 12. 12:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felejtsd el a házi praktikákat, ha a hüvelyed egészségéről van szó. Nem éri meg a kísérletezést. A Canestenen kívül vannak még gyógyszerek, azokat kell megpróbálni, szakorvosi felügyelet mellett.

A kamillás fürdő pont semmire se jó, pláne nem egy agresszív gombás fertőzésre.

2010. júl. 12. 12:55
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Kromofág.
2010. júl. 14. 22:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Miért kell ezerszer elmondanom hogy NE KÚRÁLJÁTOK otthon nőgyógyászati gondokkal magatokat!!!
2010. júl. 14. 23:01
 6/11 anonim ***** válasza:
25%

Cukormentes étrend + tejsavas kúp, vagy intim folyadék, és semmi fogamzásgátló meg óvszer és lehetőleg szex se!

A Társnak meg antibiotikum kúra..

2010. júl. 15. 01:06
 7/11 anonim ***** válasza:
17%

Ja meg ami még fontos, összes fehérneműt kidobni és egy jó darabig csak újakat venni, és kidobni, nem kimosni!

Egyszer kell csak kimosni, miután kibontod a csomagból újonnan és mielőtt először felvennéd.

Aztán nap végén kidobni.

Bár szerintem ilyen melegbe felesleges hordani is..

2010. júl. 15. 01:09
 8/11 anonim ***** válasza:

A Canestenre sztem már immúnisak a gombák,valamilyen más hatóanyagút vegyél.Ha végleg elmúlt akkor tényleg cseréld le a fehérneműt,törölközőt.Nekem a Pevaril kúp használt a hónapokig visszatérő gombámra.

És menjen mindenki azonnal dokihoz javaslatra:tudod,te azt,hogy a nőgyógyászoknál bevett rendszer van arra,hogy egy diagnózisból mennyi pénzt lehet kihozni?!Egy gombás nő nekik mennyország,23x vissza lehet rendelni,ha végleg unja akkor írnak hatásos szert!!Saját fülemmel hallottam,amikor a kezdő dokit erre oktatott egy rutinosabb!!

2010. júl. 15. 07:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem elvileg 3éve van hüvelygombám, házilag naná, hogy nem múlt el. Ezalatt a 3 év alatt az orvosokkal is azt értem el, hogy felírtak egy rahedli gyógyszert (barátnőmnek már az első elmulasztotta a gombáját) nekem meg nem használ, mert most derült ki, hogy PCO-s vagyok, ezért nem használnak a gyógyszerek. Úgyhogy irány a nőgyógyász, az kivizsgál, nekem pl azt mondta, hogy a bugyikat főzzem ki, és utána öblítsem át mosószeres vízben. Így nem kell kidobni a kedvenc darabokat. A kamillás víz meg erre sajnos nem jó, tehát kár a kísérletezésért is.
2010. júl. 15. 08:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Honnan gondolod, hogy hüvelygombád van? Gyakran kell pisilni és borzalmasan éget, folyásod van? Már egyszer valakinek leirtam a saját tapasztalatomat. Nekem évekig volt ilyen gondom, hiába tenyésztettek mindig csak azt állapitották meg, hogy hólyaghurutom van és közben kiderült hosszu évek után, hogy hüvelygyulladásom van (azért ez nem mindegy a kezelés szempontjából) már csak azért sem mindegy, mert a hosszú kisérletezgetések miatt én meddő lettem, mert az alap problémát tévesen diagnosztizálták és a nevigramonon meg a nitrofurontin tablettán kivül mást nem irtak, azokat a hányingereket amit az utóbbi okozott csak annak az orvosnak kivánom aki felirta. Szóval saját magam tapasztaltam meg, hogy nekem a sumetrolim tabletta nagyon jót tett. Aztán a zsurló tea cickafark teával vegyitve, már az első csésze után nem csipett a vizeletem és a Béres csepp nagyon sokat erősitette az immunrendszeremet, mert több üveg elszedése után, meg a fentiek együttes szedése után egyszer csak ez a dolog megszünt nálam. Azt még hozzá kell tennem, hogy a párom is elkapta tőlem, elment az urológushoz és ő meg azt ajánlotta, hogy mindenfajta illatos szappant, habfürdőt, tusfürdőt el kell hagyni. Van a Laktacit, meg a Nivea intim fürdő (nálam az előbbi jobbnak bizonyult) a szappanok közül meg a Saffegard. Lehet, hogy pont a tusfürdő, habfürdő, mindenféle szappan elhagyása miatt lettem már hosszu évek óta tünetmentes. Ezt egy nőgyógyász sem mondta, pedig jól meg lettek fizetve.
2010. júl. 15. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!