Milyen vizsgálatok vannak a nemibeteg gondozóban ha vélhetően hüvelygombám van? Érdemes oda menni? Vagy inkább nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 09:33
11/17 A kérdező kommentje:
Ő is kezeli magát. Mindig amikor előjön. és addig nem is szoktunk együtt lenni amíg ő jól nincs... csak utána kezdődik minden előlről.
2010. júl. 12. 09:53
12/17 anonim válasza:
Akkor ez komolyabb fertőzés! Ha így van, akkor menjetek inkább a gondozóba!! (mondjuk a hüvelygomba a nőknél okoz inkább tünetet, bő folyással . Ez lehet nem is az....)
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi! És ott milyen vizsgálatok vannak? Ugyanaz mint a nőgyógyásznál?
2010. júl. 12. 09:58
14/17 anonim válasza:
Kb, de ott gondolom a párodat is megnézik, és kiokoskodják, hogy mi baja/bajotok lehet?
15/17 A kérdező kommentje:
Szerintem gomba lesz az csak ilyen makacsabb fajta lehet vagy nem tudom, mivel páromat már látta orvos kettő is, és mind a kettő szerint az. Remélem hogy ott azért kitenyésztik rendesen, mert nem akarom elhinni hogy nekem semmi bajom nincs. Köszi a segítséget mindenkinek!
2010. júl. 12. 10:19
16/17 anonim válasza:
A párodat kéne kivizsgálni. Lehet, hogy más baja van, ez meg csak tünet. Pont ma olvstam itt egy hozzászólást, hogy egy nőnek folyamatosan gombája volt, aztán kiderült, azért, mert cukorbeteg. A kolléganőm meg candida miatt járt így.
Ne tüneti kezelés legyen, hanem átfogó belgyógyászati kivizsgálás.
Annál is inkább, mert a gomba nőknél okoz tünetet, és te jól vagy. Ez is arra utal, hogy a gomba nem a fő probléma, csak a következmény.
17/17 anonim válasza:
Valaki tudja, hogy STD ambulancián mennyi idővel előtte nem lehet használni kúpot, mert most nekem 3 hetet mondtak, de ez lehetetlen ha állandó gyulladásban vagyok, nőgyógyásznál 24 óra is elég. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!