Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok. Ti szoktatok fiúkkal...

Lányok. Ti szoktatok fiúkkal a havitokról dumcsizni?

Figyelt kérdés

2019. júl. 31. 08:41
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
5%
30-as vagyok, a pasimmal se beszélném meg (jelenleg nincs, így ezért maradt le)
2022. júl. 28. 22:23
 32/51 anonim ***** válasza:
28%

#26-os vagyok, nem értem, miért pontoztazok így le és nem vagyok már tini, majdnem 40 éves vagyok.

Szerintem nincs szégyellni való benne, ezért tagadni vagy elfojtani sem kell, de értelemszerűen büszkeségre sem ok az, hogy vérzünk, tehát csak úgy nem szükséges világgá kürtölni vagy zászlót lengetni.

Éppen ma láttam életemben először boltban (külföldön) menstruációs bugyit, nem is tudtam, hogy már úgy lehet vásárolni, mint betétet vagy tampont és pont az volt a csomagolására írva, hogy azoknak, akik nem tudnak aludni az aggodalom miatt, hogy mit véreznek össze - ez annyira rólam szólt, most is vérfoltos lepedőn alszom - ez pl. nem tartozik arra, akivel pl. egy ágyban is alszom? Úgy kéne tennem, mintha mi sem történne? Alapból is amúgy csak bugyiban szoktam aludni, de ha megvan, akkor plusz rétegben is, értelemszerűen. Meg párkapcsolatban hogy ne lenne már téma, ha egyszer nemi életet is élünk, akkor meg nem? Miért, mások úgy csinálnak, mintha mi sem történt volna vagy ezt várják el egyes férfiak? Nekem a pasim szokta kérdezni, hogy nem kéne-e már megjönnie meg hogy hogy érzem magam közben - épp, hogy nem tinik vagyunk...

2022. júl. 31. 21:42
 33/51 anonim ***** válasza:
66%

#32.

A menstruációs bugyit meg tudod venni magadnak is. Nem értem, hogy miért kell azt a pároddal megbeszélni.

Egy menstruáció alatt pedig valóban nem történik semmi különös. Szerintem nem nagyon lehet róla mit beszélni.

2022. júl. 31. 21:50
 34/51 anonim ***** válasza:
11%
Ahham
2022. okt. 15. 15:50
 35/51 anonim ***** válasza:
89%
Nem, de ha valaki meg akarna tudni valamit, válaszolnék neki, hogy felvilágosítsam. :D
2022. okt. 16. 18:37
 36/51 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Minek beszélnék róla bárkivel is?
2022. okt. 28. 19:30
 37/51 anonim ***** válasza:
81%
Szia! Dehogy, ez nem tartozik a férfi nemre!
2023. máj. 21. 00:32
 38/51 anonim válasza:
71%
Dehigynem tartozik! Kedvesem, sok ferfi tobbet tud errol mint egyes nok
2023. máj. 21. 08:38
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez annyira intim, hogy nem szoktam megbeszélni plàne férfival.
2023. szept. 21. 22:58
 40/51 anonim ***** válasza:
44%
Én csak a hüvelygombámról szoktam.
2023. szept. 21. 23:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!