Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok. Ti szoktatok fiúkkal...

Lányok. Ti szoktatok fiúkkal a havitokról dumcsizni?

Figyelt kérdés

2019. júl. 31. 08:41
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Senkivel se szoktam.
2021. aug. 27. 11:45
 22/51 anonim ***** válasza:
27%
Ritkán feljön témának, akkor igen.
2021. aug. 28. 10:26
 23/51 anonim ***** válasza:
32%
A bátyámmal szoktam beszélni róla:D nincs tabu téma
2021. szept. 24. 14:37
 24/51 anonim ***** válasza:
32%
A családomban a fiúkkal sosem beszélném meg, a párommal megszoktam. Néha el is kapom ezt a vonalat és elkezdem részletezni. Na akkor már úgy csinál mintha nem hallaná semmit. 😂
2021. nov. 4. 21:13
 25/51 anonim ***** válasza:
79%

Volt ,hogy témának feljött . Max 2 szó ,de ha érdekli őket mesélek nekik ha akarják ,de szerintem ők ettől a témától messze állnak .

De a válaszom NEM, max egyszer- kétszer jött fel témának 4 év alatt

2022. máj. 21. 12:58
 26/51 anonim ***** válasza:
25%
Nem szándékosan és igyekszem is nem beszélni róla, de néha annyira zavar, frusztrál, tegnap pl. örjöngtem, hogy minden csupa vér lett és alvás helyett moshatok, hogy naná, hogy akkor már inkább ki is beszélem, de amúgy csak úgy nem hoznám fel beszédtémának, ám ha van valami apropója, mondjuk olyan világvége érzésem van, hogy senki ne szóljon hozzám, akkor azért megérdemli a környezetem, hogy megtudja, hogy miért, amúgy értelemszerűen én sem részletezem a mennyiségét vagy a színét vagy mittoménmit, de azért titkot sem csinálok belőle.
2022. júl. 27. 23:23
 27/51 anonim ***** válasza:
17%

Úgy látom a válaszadók 80% a tizenéves.

Mint khm: legjobb fiú barát, meg de csak ha ő kérdez róla, meg hogy megkérdezte hogy már megvan e...nem fogok hazudni neki róla... tehát ilyen 13-14 évesek válaszolnak?

Ezt most a 16-17-18-19 évesek ki fogják kérni maguknak mert azt hiszik ők nem tartoznak a tizenévesek közé xD

27 vagyok és a párom nagyon odafigyel a testemre, ahogy én is az övére, mindent tudunk a másikról, együtt megyünk el wcre is, ha beszélgethetnékünk van, vagy csak nem akarunk egyedül lenni.

Egyébként nem csak a párom ilyen nyitott, a korosztályomban baráti tásaságban lévő férfiak (akiknek már volt legalább 1 összeköltözős kapcsolata) ők nagyon jól informáltak a menstruációs dolgokról.

Tévhit, hogy a pasikat ez undorítja vagy nem érdekli, aki tényleg szeret, annak akkor is tökéletes vagy, ha nyakig véres vagy reggelre és még segít is lezuhanyozni, meg takarítani :)

2022. júl. 28. 09:32
 28/51 anonim ***** válasza:
18%
Nem. MAx a barátommal, mert ő úgyis látja rajtam, hogy fáj.
2022. júl. 28. 14:15
 29/51 anonim ***** válasza:
92%
Senkivel nem beszélek a menstruációmról. Ez rajtam kívül nem tartozik senkire, de még engem sem érdekel különösebben a téma. Ha megvan, akkor megvan. Engem ugyan nem érdekel.
2022. júl. 28. 14:44
 30/51 anonim ***** válasza:
12%

Eszembe se jutna még öcsémmel se megbeszélni se apámmal.

Max egyik nővéremmel, de vele is csak annyit hogy megírjuk egymásnak mikor van peteérésünk. Ha vmi gáz van, akkor megkérdezzük egymást, esetleg elmondom nekik, mikor már nagyon nem bírom magamban tartani. Dee mindezt úgy hogy pasi ne legyen jelen, legyen az akár öcsém vagy apám.

2022. júl. 28. 22:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!