Tapasztaltatok már ilyet? Meg vagyok ijedve.
Sziasztok!
4 éve menstruálok, eddig kb mindig jött rendesen, néha rövidebb, néha hosszabb ciklusokkal. Viszont amit most tapasztalok, kicsit megijeszt...
Kb 2 hónapja jött meg utoljára rendesen, azóta nem volt, viszont néha jön helyette icipici vér, de inkább mintha folyás lenne.
Nőgyógyász azt mondta, ennyi idősen még ne menjek, és várjunk pár ciklust.
Mit gondoltok? Én eléggé félek, hogy ez nem normális...
Előre is köszi, ha valaki válaszol! :-)
Valts nogyogyaszt elsokorben.
Egyebkent nem biztos, hogy baj, amit tapasztaltsz, DE HA megis, akkor ciszta, elzarodas, ilyesmi. Mondd meg a dokinak, hogy ultrahangozzon meg legalabb. Nekem is ugy vettek eszre a teniszlabdanyi cisztamat.
Ha nincs baj, akkor meg be kell/lehet allitani a ciklust fogamzasgatloval.
Hogy lehet beállítani a ciklust fogamzásgátlóval? :"D Mármint tény, hogy a szedése alatt pontosan jön a vérzés, de ha egyszer úgy dönt a kérdező, hogy abbahagyja a fogamzásgátlót, akkor megint össze-vissza fog megjönni, szóval nem ér vele sokat.
Kérdező, én is azt tanácsolom, hogy menj dokihoz, de ha nem szükséges, ne akarj fogamzásgátlót szedni.
Ez nagyon sok mindentől lehet. Lehet, h sok volt mostanában a stressz.
Ne aggódj, ha esetleg ciszta, nagyon sok nőnek van cisztája, úgy h nem is tud róla, mert kicsi, és magától elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!