Fogamzásgátlo miatt pattanasok el fognak mulni?
Figyelt kérdés
Alapbol pattanasra hajlamos borom van de egy ideje kezdett eleg szep lenni csak egy par pattanasom volt. hetfon kezdtem el szedni a fogamzasgatlot (symicia) es a borom szornyu allapotba kerult. nem viccelek ennyire pattanasos reg volt. es teljesen kikeszit ez. Ha tobb ideje szedem helyre fog ez allni? 18/L2019. júl. 28. 11:40
1/7 anonim válasza:
Beszélj az orvosoddal, lehet, hogy gyógyszert kell váltanod. Nekem pl a triodena pont elmulasztotta a patikat. De ez mindenkinél egyedi. Hívd fel holnap az orvosodat, és kérdezz rá!
2/7 anonim válasza:
Nagy általánosságban elmondható, hogy javul a bőr állapota.
DE! én kb 13-14 évig szedtem, és nekem nem lett tőle szép bőröm.
Nem hat mindenkire ugyanúgy, nekem zsíros is maradt, és pattanásos is.
Tulajdonképpen mire szeded? Terhesség elkerülésére, vagy a bőrödre?
Nekem a bőrömet egyedül a Tenutan antibiotikum tette helyre, 3 hónapos kúra, de ezt is csak 33 évesen.
De ahogy abbahagytam, visszajöttek.
3/7 A kérdező kommentje:
A menstruaciom miatt szedem mert 10en valahany napokig tartott a mensi es mihely elmult ra egy hetre meg is jott ujbol.
2019. júl. 28. 22:38
4/7 anonim válasza:
Nagyszerű, most meg egyáltalán nincs se ciklusod, se menstruációd. Jól meg lett oldva a problémád...
5/7 anonim válasza:
Nem kene belekotni, mert ido kell, h kialakuljon.
7/7 anonim válasza:
Szedtél te már valaha?100-ból 99 nőnek elmúlik tőle.
Ismered egyáltalán a hatásmechanizmusát, hogy hogyan akadályozza meg a terhességet?
Ha ismernéd, nem írnál iyen ostobaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!