Honnan tudhatnám meg mennyibe fog kerülni a pszichológus akihez időpontom van?
Szerintem mindenképp hívd fel, hogy mennyibe kerül, mert az sokkal rosszabb ha ott derül ki, nincs rá pénzed.
Ahol én voltam, ott csak végén mondta meg az árat (bár itt tudtam tájékozódni a honlapjáról).
Egyébként én 10.000-et fizettem egy 50 perces beszélgetésért. Ha pesti vagy keress privátban bátran, jó szívvel ajánlom, akinél ém voltam.
Amikor időpontot kértél tőle, akkor kellett volna kérdezned.
Most jobb híján hívd föl utólag (hétfő délelőtt). A tízezer reális egy nem sztár, nem pénzéhes pszi-nél.
Ha netán olyat mond, amit nem tudsz kifizetni, akkor mondd el a telefonban, hogy anyagiak miatt nem áll módodban járni hozzá, és kéred, hogy törölje ezt az időpontot is.
Ezt meg kell értenie, mert azért ezt messze nem mindenki bírja kifizetni.
Utána természetesen kereshetsz mást, mert őhozzá is azért mennél, mert szükséged van pszi-re. És akkor már rutinosan kérdezheted az első telefonnál, hogy mennyi a tarifája.
Én el sem mennék olyan magánrendelésre, ahol nem tudom mennyit kell fizetni.
Meg még nem is hallottam ilyenről.
Vajon hányszor fordulhat elő, hogy elmegy hozzá valaki és nem tudja kifizetni az árat mert nem mondja meg előre? :D Akkor mit csinál? :D
Ez a pszichológus által adott első feladat: föl mered-e hívni, hogy megkérdezd a díját? ;-)
Ne parázz, gyakorold el előtte, mit fogsz mondani, akár írd is le, és utána hívd föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!