Szürke, végtelenül unalmas életem van. Mit tehetnék?
Középiskola első évéig semmi bajom nem volt. Aztán amikor szakmai gyakorlatra kellett mennem, ráadásul külföldre, minden megváltozott. Úgy érzem azóta az életem szürke, unalmas, nincs benne semmi szín és élvezet. Azóta már elvégeztem a szakmát és leérettségiztem. Most, hogy a sulinak is vége, teljesen el vagyok veszve. Régen tele voltam ötletekkel, tervekkel, csodálatos, lehetőségekkel teli dolognak láttam az életet. Úgy éreztem, hogy bármit megvalósíthatok. Aztán nem így lett. Nem látom az utat, a célt. Ha néhanapján van lehetőségem valamit csinálni, akkor viszont jól vagyok, motivált vagyok.
Rossz belegondolni, hogy gyerekként a világot valami csodának láttam, amiben rengeteg boldog ember van, akik mind-mind izgalmas életet élnek. Én is ilyen voltam, csak közben megismertem az életet.
Hogyan tudnék ebből a borzalomból kijutni? Megint gyermeki világot szeretnék, ami szép és lehetőségekkel teli.
19/F
Szia!
Én is úgy érzem, hogy az életem szürke és unalmas.
Beszélgessünk 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!