Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen betegség az hogy...

Milyen betegség az hogy egyszeruen semmit nem tudok megtalalni a varosban? Es mindg eltevedek?

Figyelt kérdés
Lehet ezt kezelni?? Videki vagyok am. Ma egy allas uszott el mert egyszeruen nem talaltam az epuletet. Telefon azt mutstta ott van de nem is volt ott.

2019. júl. 12. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem betegség,csak meg kell szokni.

De miért nem mentél interjú előtt oda pár nappal megnézni hol kell bemenni,melyik épület,melyik tömb,melyik emelet az?

Én 1x voltam egy olyan cégnél (Bécs),ami 2 km hosszan terül el, van vagy 50 épülete.

A HR-rel beszélve mondtam neki hogy életemben nem voltam még ott, magyarázza el,mi hol van (faluról mentem,ezt mondtam is, hogy nem szeretnék eltévedni).

Elmagyarázta,majd 10 perccel később kaptam e-mailben egy térképet, ahol painttel bekarikazta melyik épületbe menjen és ott hol van a bejárat:D )

Szóval ha látják rajtad hogy idegenben vagy, esetleg tudják hogy nem vagy egy földmérő-térképész, akkor én azt tanácsolom, hívd fel a céget, mondd meg mi történt és hogy sajnálod hogy nem jeleztél nekik, hogy nem veszel részt az interjún.

Próbálj meg új időpontot kérni, ha szerencséd van, újra megpróbálhatod. De azzal, hogy betegséget próbálsz kitalálni a problémádra, azzal nem kapsz új esélyt.

Ja és legközelebb kérd meg akivel beszélsz, hogy magyarázza el részletesen hova merre, hogy legközelebb ne forduljon elő.

Sok sikert, írd meg mi lett!

2019. júl. 12. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Az nem jutott az eszedbe, hogy valakitől megkérdezd? A hülye telefon nélkül már életképtelen vagy?
2019. júl. 12. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Természetes, hogy ha nem ismersz egy várost eltévedsz. Ajánlom én is, hogy pár nappal korábban keresd meg ahová menned kell. Esetleg google maps rengeteget segít, én mindig azt nézem ha külföldre megyek és nem tudom hol van a szálloda stb.. Esetleg meg tudsz kérdezni embereket, valaki biztos segít.
2019. júl. 12. 11:15
 4/4 anonim ***** válasza:

betegség hát xd

hipochondria ha még ezt is így túldramatizálod. Vagy oroszlán vagy?;)

2019. júl. 18. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!