Hogyan tudnék sírni?
Figyelt kérdés
Már évek óta nem sírtam, nagyon szeretnék már, de egyszerűen nem megy. Próbáltam már mindent, régi fotókat nézegettem, szomorú zenét hallgattam és szomorú filmet néztem, de egyszerűen nem tudok sírni. Ti hogy veszitek rá magatokat a sírásra?2019. júl. 11. 22:39
1/4 anonim válasza:
"nagyon erős fizikai fájdalomtól talán, de szerintem nem könnyebbülnél meg tőle és még meg is sérülnél
inkább örülj, hogy optimista vagy, hidd el fogsz még sírni ;)"
2/4 anonim válasza:
Így 30 felett már gyakorlatilag minden szaron elsírom magam. Régen még a temetéseken se sírtam. Várj türelemmel, hátha te is meghülyülsz :D
4/4 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, évekig nem tudtam sírni egyáltalán, de nálam súlyos depresszió okozta ezt.
Szerencsére végül kijöttem belőle, azóta könnyen megy a sírás, és tudom, hülyén hangzik, de örülök neki, hogy már képes vagyok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!