Szerintetek miért hallok belső hangokat?
Figyelt kérdés
Több ilyen esetem is van egyszer amikor nagyon sokat gépeztem el kezdte egy hang mondani nekem hogy ez az kattints oda csináld nyomjad. Meg egyszer olyan is volt hogy dolgoztam és egy hang elkezdett nekem beszélni és azt mondta hogy mindjárt bekanyarodik az úton egy szerelmes pár odanéztem és tényleg bekanyarodott a szerelmes pár ezután lottó számokat diktált nekem és azt mondta hogy ezt mindenképpen játszma meg de nem játszottam mert nagyon be voltam parázva. Egyik éjszaka meg arra ébredtem fel hogy beszélgetést hallok és arról szólt a beszélgetés hogy küldjék el a kuruzslónak az aranyat hogy kiszabadítjanak valakit akit halálra ítélték tehát ilyen ókori beszélgetés lehetett. Ezek mitől vannak?2019. júl. 1. 08:50
11/15 Liz* válasza:
Jobb félni, mint megijedni. Én is azt mondom, hogy menjen el orvoshoz, meg te is.
12/15 anonim válasza:
Jaja, csak én szánt szándékkal nem akarok semmilyen diagnózist felállítani, legyen ez a szakember feladata. De persze ne érezd kötekedésnek, amit leírtam, csak gondoltam jobb ha tudod, hogy jobb ha nem mond az ember semmit, hogy vajh’ milyen betegség lehet a hàttérben (már, ha betegség), mert csak árthat vele esetleg.
13/15 Liz* válasza:
Én mondtam, hogy nem vagyok orvos, én ápoló vagyok és egyetemre járok, tehát tisztában vagyok vele, hogy nincs jogom diagnosztizálni. Ez egy internetes oldal, ahol bárki válaszolhat meg kérdésket. A kérdező azt kérdezte, hogy miért van ez én pedig válaszoltam, mert erre gyanakszom, te pedig arra, nem kell egymásba kötni, ha nem értünk egyet.
14/15 anonim válasza:
Bocsáss meg, nem kötekedni akartam, csak a kérdezőt próbálom kímélni, hogy ne ilyesszen rá senki. Értem én, hogy orvostanhallgatóként próbáltál segíteni de értsd meg te is, hogy nem szabad az interneten egy pár tünet alapján diagnózist felállítani, mert egyrészt ráilyesztesz az amúgy is ilyedt emberre, másrészt elégtelen az információ, ami alapján pontos diagnózist tudnál felállítani (még akkor is, ha már képzett orvos vagy). Szóval semmi közekedés, csupán csak jótanács volt ez részemről, hogy valóban segíteni tudj az interneten, ha segíteni szeretnél :)
15/15 Liz* válasza:
Értelek téged is. Emberek ezrei diagnosztizálnak tudatlanul. Nekem már van tudásom erről és ha más nem, csak annyit szerettem volna, hogy gondoljon erre is és tényleg forduljon orvoshoz. Csak ennyit akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!