Pszichológiai, biológiai szinten pontosan milyen elváltozásokkal és szövődményekkel jár a teljes mértékű szűz (testi flusztráció) és szeretetmentes (lelki flusztráció) életvitel tartósan?
Figyelt kérdés
Olvastam egy ehhez hasonló kérdést,de ott nem fejtették ki a pontos szövődményeket,és itt nem csak a testi dolgokról lenne szó,mi történik a teljes megvonás esetében amikor semmilyen vágy nem tud kielégülni?(férfi esetében)2019. jún. 27. 18:18
1/3 anonim válasza:
Nem jár semmilyen flusztrációval, inkább frusztrációk jöhetnek szóba szerintem.
2/3 anonim válasza:
Frusztráció! Nem feltétlenül jár szövődményekkel, mivel a párkapcsolat hiánya még nem betegség. A szexuális vágyat es a kapcsolat/szeretet igényét is ki lehet elégíteni máshogy, ha törekszel rá. Önmagában ettől tehát semmilyen egészségügyi problémád nem lesz.
3/3 anonim válasza:
Szerintem igen is lehet nyoma. 19 éves koromig nem volt kapcsolatom, és folyamatosan rondának, undorítónak, fogyatékosnak éreztem magam, amiért egy fiú sem akart engem. Tartósan ez önbizalomhiányhoz vezetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!