Mit tehetek introvertáltként, hogy ne bolonduljak ebbe bele?
Figyelt kérdés
Bentlakásos munkám van, ez azzal jár, hogy ugye folyton körülöttem vannak, csak éjszaka nem. Kedvesek, nincs ezzel baj,de borzalmasan sok,hogy egyszerűen nem nagyon tudok visszavonulni, nem hallom a gondolataim, alig várom,hogy este legyen. Egyszerűen teljesen lemerít.
A hozzám közelálloktól is szerettem időnként, legalább pár órára visszavonulni. Szeretem én a társaságot, de ez nekem már sok.
2019. jún. 22. 19:07
1/5 anonim válasza:
Ne ülj mindig otthon, menj el pl könyvtárba, ott csönd van, elücsöröghetsz.
2/5 A kérdező kommentje:
heti egyszer van lehetőségem így kiszabadulni, na de a többi napot hogy éljem túl?
2019. jún. 22. 20:19
3/5 anonim válasza:
milyen munka ez? nincs egy kis eldugott hely ahol nem járkálnak, én ilyet keresnék és ott zenét hallgatnék
4/5 A kérdező kommentje:
bentlakásos gondozás. tehát erre nem nagyon van opcióm, csak este felé.
2019. jún. 22. 21:33
5/5 anonim válasza:
Ha már elviselhetetlen, akkor munkahelyváltás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!