Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek van ebből kiút?

Szerintetek van ebből kiút?

Figyelt kérdés
Borderline személyiségzavarral vagyok 3 éve bélyegezve..a terápiát elméletileg csinálom,bár a terapeuta nem erőlteti meg magát.Úgy érzem,hogy kezdek belefáradni saját magamba..egyre jobban utálom magamat.Ahányszor végre megnyílok valakinek,és kötődöm hozzá,és ugyanezt érzem a másik oldalról,végül lassan eltűnnek az életemből,én meg csak sírok hónapokig,és szörnyen szétesek.Már úgy érzem senki sem találok,aki tényleg őszintén közeledik felém,senkit sem találok,aki tényleg megért,a szüleim sem tudják teljesen megérteni,hogy miken megyek keresztül ezzel a zavarral,és szerintem már ők is belefáradtak..Kezdek beleőrülni az egészbe.:(Unom a depressziót,unom,hogy mindig visszazuhanok ide,és mindig mások miatt,de főleg azért mert állandóan üresnek érzem magam.Vannak jobb időszakok,de ilyenkor arra sem emlékszem.Teljesen üres minden,ha nincs valaki mellettem.A magány egyre jobban elhatalmasodik rajtam,és már semmibe sem tudok menekülni..Van borderline itt,aki úgy érzi javult a helyzete? Nem tudom mihez kezdjek. 24/L

2019. jún. 20. 23:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ja, és még annyit, hogy meggyógyulni nincs türelmem, esetleg a lobotómia vagy az elektrosokk jöhet szóba, mert az megvan hamar... francnak sincs ereje mindenféle terápiába kezdeni (ja igen, mizantróp is vagyok, szóval emberek kizárva!!) arról nem szólva hogy az esély a gyógyulásra gyakorlatilag esélytelen... jó, hogy 40 éves koromra lehet ENYHÜL (nem megszűnik!) de BAKKER, ADDIG 50X IS KINYÎROM MAGAM!!! :DDDD
2019. júl. 25. 11:56
 12/12 anonim ***** válasza:
még mindig én vagyok, és ezek a kib_szott hangulatingadizások is az őrületbe kergetnek! konkrétanPERCENKÉNT váltakozik, minden percben a dolgoktól alkotott véleményem is változik... az agyam folyamatosan kattog, jár valamin, lehetetlen lelőni.... vagyis ha lennefegyverem...
2019. júl. 25. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!