Van egy kimondott szónak ereje?
Sziasztok!
OCD-s vagyok kb 1 éve...nagyon sok rémes,bizarr,beteg gondolat lettek már bennem ez alatta az 1 év alatt.
-Ezek gondolati téren zajlottak le
A kérdésem a következő lenne:
Mi van akkor ha valamit nem akarok megtenni se gondolatilag se szavakkal de véletlenül kimondtam.
Nem akartam de akkora stressz volt bennem hogy véletlenül kimondtam. Ez befog illetve be kell hogy következzen?
Nagyjából igy gondolom:
Van egy Pozitiv dolog az életemben amit nagyon féltek és véletlenül a nagy stressz hatására (OCD) véletlenül kimondtam egy negativ jelzőt rá.
Ezáltal lehet hogy befog teljesülni amit mondtam rá?
UI.: Köszönöm hogy válaszolsz rá tudom hogy rémes a megfogalmazás és maga a sztori de aki valóban benne van ebben a betegségben az tudja hogy milyen.
OCDs vagyok tudom miről beszélsz és azt is tudom, hogy igazából tudod a választ a kérdésedre, csak megerősítést vársz.
Nem, nem tud ilyen módon befolyásolni semmit egy kimondott szó. Szóval nyugi, minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!