Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha szilárd talaj...

Mit tegyek, ha szilárd talaj helyett mocsár van a lábam alatt, minden döntésem rossz, minden küzdelmem hiábavaló?

Figyelt kérdés
Az életem pedig egyre rosszabb és egyre lejjebb halad.
2019. jún. 16. 19:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De ha meg nem ilyen vagy csak ilyenre "törtél össze", akkor a tündérhegy lehet tudna neked segíteni, hogy tovább tudjál lépni.
2019. jún. 17. 18:38
 12/12 A kérdező kommentje:

Évek óta butának tartanak (kivéve a barátaim, de ők lehetnek elfogultak), de csak az elmúlt napokban többen is a kommentjeim, válaszaim miatt.

Konkrétan itt, ennél a kérdésnél miben nyilvánul meg szerinted a butaságom?

Bár ha 80%-ban tökegyedül, szűk 1 év alatt ilyen szintre eljutottam a programozásban egy közepesen nehéz nyelven (tehát nem a legegyszerűbbel), akkor lehet mégse vagyok annyira buta. Plusz mellette az angoltudásomat is felhoztam arra a szintre, ahol gimi végén tartottam - szintén egyedül.

Azt itt, ezen az oldalon mindenki megkapja, hogy semmit se tesz, csak nyafog. Aztán akik bántják a kérdezőt, lelépnek.

Ma például munka után 3/4 órát németeztem majd 40 percet sportoltam. Bocsánat, vacsora közben felnéztem ide.

Lehet, hogy nagyképű vagyok, de a tohonyaságot se látom....

2019. jún. 17. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!