Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Skizoid lennék?

Skizoid lennék?

Figyelt kérdés
Nem tudom biztosan, mert személyiség zavarom van, de nem tudom pontosan hogy milyen. Csak annyit írtak a zárójelentésre, hogy meghatározott mentális zavar. Gyanús nekem, hogy az vagyok, mert utálom a társas dolgokat, próbálom minél inkább elkerülni ezeket. Nem szeretem ha jönnek hozzánk, utálom ha hozzám érnek, bárki legyen az. Hamar feszült leszek emberek között, nagyon elfáradok. Inkább elvonulok a szobámba, vagy kimegyek, hogy egyedül lehessek. Általában érzelem mentes, vagyok. Nem szeretek az érzelmi dolgokról beszélni, attól is feszült leszek. A saját érzéseimről sem szoktam beszélni, és nem szeretem ha kérdeznek róla. A doki azt mondta, hogy gyakoroljam az érzelem kinyílvánítást, de nem nagyon megy. Terápia után jobb de csak egy ideig. Dühkitöréseim is voltak régebben, mielőtt kórházba kerültem. Szorongtam, de dühös is voltam egyszerre. Kórházba benyugtatóztak úgy jó volt. Elég gyanakvó is vagyok, nem bízok senkiben. Köszönöm ha elolvastad!

2019. jún. 15. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Orvost kerdezd meg!
2019. jún. 15. 12:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Kösz
2019. jún. 15. 12:49
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Mennyivel egyszerűbb lenne megkérdezned az orvosod.
2019. jún. 15. 12:51
 4/10 anonim ***** válasza:
En is utalom a tarsas dolgokat es tisztasagmanam miatt egyszer mar be akartam vonulni bentlakasosra,de a baratom lebeszelt,mert begyogyszereztek volna,es onnan mar nin cs kiut allitolag.1-es vagyok.
2019. jún. 15. 12:57
 5/10 anonim ***** válasza:

51% nyilvánvalóan a pszichiátrián az orvosok csak azt várják, hogy betévedjen hozzájuk valaki és azonnal indokolatlanul gyógyszerezzék, tönkre tegyék az életét.

A Kérdezőnek: valóban többre mennél, ha az orvosod kérdeznéd meg, mert az egy dolog, hogy te leírsz ide pár dolgot, de ez erősen szibjektív. Az orvosod viszont a metakommunikációdból és sok egyéb másból több információt szerez annál, mint amit te mondasz neki és ez alapján állapít vagy nem állapít meg valamit.

2019. jún. 15. 13:11
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a mai világban már nincs olyan akinek ne lenne valamilyen személyiség zavara. Legfeljebb nem olyan súlyos, de a szociális kapcsolatok kiepiteseben épp eléggé korlátozzák az embert.

Egyébként akik tényleg ilyenben szenvednek, azok nem veszik ezt észre és segítséget se kérnek.

Másrészt lehet a személyiségednek vannak ilyen vonásai.

2019. jún. 15. 13:13
 7/10 anonim válasza:
Mutasd a papírt vagy csak kitalált kérdés.
2019. jún. 15. 13:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem is szemelyisegzavarom van es en eszre is veszem. Egesz eletemben ezert sokat olvastam a temarol,hogy kideritsem,mi miert merre,hany meter.

Mondjuk ,pszichologus mondta is,egyszer,regen,hogy enyhe szemelyisegzavarom van.

1- es vagyok.

2019. jún. 15. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Csak a horoszkopod teso
2019. jún. 15. 16:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Közben kiderült hogy igaz a sejtésem
2019. jún. 15. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!