Tudnátok kérlek olyan pszichiátert ajánlani, akivel kapcsolatban jó tapasztalataitok vannak?
Budapesten szeretnék pszichiáterhez menni, aki tudna segítséget nyújtani abban, hogyan tudnék az egyre inkább kontrollálhatatlan dührohamaimon, a pánikoláson és a depresszión felülkerekedni. Leginkább egy középkorú/idősebb hölgyhöz szeretnék menni, aki empatikus, de ezzel együtt racionális, és valós segítséget tudna nyújtani a problémáim megoldásában. Már úgy vagyok vele, hogy a nagyobb összegű pénz sem akadály, de örülnék annak, ha nem vészesen horroráron dolgozna.
Köszönöm előre is a válaszokat!
20/N
Igen, utánanéztem. A kineziológia nem megalapozott tényekre épül.
Esetleg pszichoterápiáról, vagy nappali szanatóriumi gondozásról (bárhol az országban) van valakinek jó tapasztalata?
pszichiátert hagyd, az max gyógyszerekkel elnyomja a problémáid, nekem csak rossz tapasztalatom van velük.
pszichológust keress fel, igaz nem oldja meg a gondod mint a tompító-butító-bogyók, de segít hogy együtt meg tudjátok oldani, fel tudjátok dolgozni stb. Igen, időbe telik, de cserébe nem gyógyszereken fogsz élni, nem jön PSSD szexuális sz@rság és estig lehetne sorolni.
Szóval Pszichológus és semmiképp sem pszichiáter!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!