Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » El akarok utazni, jól érezni...

El akarok utazni, jól érezni magam aztán aláírni egy papírt, szóval, hol legális az utanázia?

Figyelt kérdés

Hol van eutanázia? mert egy olyan céget keresek vagy vállalatot ami azért jött létre hogy néhány ember az utolsó nyaralásán vagy kiruccanásán jól érezze magát és aztán megadja nekik a kegyelemdöfést.

külföldön sokan csinálják ezt főleg idősek, akik nem akarják végig szenvedni az öreg kort.

2010. júl. 8. 17:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
22%
előttem szólónak igaza van. dögölj meg te szerencsétlen!
2010. júl. 9. 15:27
 22/25 anonim ***** válasza:

Hasonló problémám van.

Annyi különbséggel, hogy nem tudok kitörni a jólétből. "Mindenem" megvan nem vágyom semmire. Lustálkodom, unatkozom, semmi hasznom.

Jó lenne a nulláról kezdeni, de ehhez meg kellene szabadulnom mindentől, akkor ismét KÉNYSZER lenne küzdeni.

GYÁVA vagyok feladni a kényelmet a motiváció érdekében, így viszont megöl a céltalanság.

Szóval, nekem is egy utolsó nyaralás kellene utána utcán sokkterápia lenne újra létminimumhoz jutni.

2010. júl. 9. 17:21
 23/25 anonim ***** válasza:
Ez gubanc.
2010. júl. 9. 17:22
 24/25 anonim ***** válasza:

Azért mert egy két ostoba fajankó beszólogat, meg "megdöglésre" buzdít, nem kell ám bosszúból meg is halni. Még mindig csak egy életed van. Azt tulajdonképpen rendbe is hozhatod, ha még jelen pillanatban szar is. Most éppen egy kisfiút látok, aki dacol mindenkivel, igazából nagyon is vágyik a gondoskodásra, de mihelyt valaki egy picit "simogatná" el is löki magától. ("nekem ne adjatok tanácsokat, csak meg akarok halni"!) Nos, ha valóban meg akarnál, már halott lennél régen, de ez szerencsére nincs így, nagyon is élsz te, van bőven erőd visszaszólogatni! Ez tulajdonképpen jó jel.

Szal úgy érzem, egyik pillanatban egy dacos kisgyerekkel beszélgetek, másik pillanatban már volt felnőtt válaszod is.

2010. júl. 9. 17:34
 25/25 anonim ***** válasza:
A borderline tökéletesen gyógyítható, de ha Te olyan rohadt gyáva vagy, hogy nem mersz szembenézni a problémákkal, akkor én spec a környezetedben élőket sajnálom a legjobban... ha meg akartál volna halni, akkor már megtetted volna, ezt mindannyian tudjuk... Rettentő csúnya dolog, de régen még az öngyilkosságot is úgy hívták, hogy "természetes szelekció"... randa egy dolog, de ez van... ha gyáva vagy az élethez és (nyilvánvalóan) gyáva vagy az öngyilkossághoz is, plusz lusta vagy CSELEKEDNI a gyógyulás érdekében, akkor szörnyen tudlak sajnálni... egyébként mint azt már többen mondták előttem, egy borderline-osnak 1,5 év SEMMI... maximum valaminek a kezdete....
2010. aug. 6. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!