Asperger szindrómának a hangsúlytalan beszéd lehet a tünete?
Megfigyeltem hogy majd mindig ugyanazzal a hangsúllyal beszélek amit az emberek nem tudnak hová tenni. Megfigyeléseim szerint a normál embereknek hangsúlyra is szükségük van, hogy tudják miként érzek egyes dolgokról.
Nem tudom, hogy Aspergeres vagyok-e csak gyanítom illetve próbálom kideríteni, ez lehetett-e az oka annak, hogy nem nagyon értettek az emberek, illetve, hogy furcsának, különcnek tartottak.
Hát persze, az embereknek már a 99.9%-a aspergeres, az a fura, ha valaki nem!
Most berobbant a divatba az asperger, meg az autizmus.
Mikor lesz vége? :/
Mindenképp érdemes lenne elmenned beszédtrénerhez, illetve pszichológushoz azzal a kérdéssel, hogy Aspergeresnek gondol-e.
Ami fontos: Aspergeresként is teljesen normális, boldog, jó értelemben vett átlagos életet élhetsz, legfeljebb pár dolgot, ami az átlagembernél magától jön, neked tudatosan kell megtanulnod, pl megfelelően hangsúlyozott beszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!