Sertraline 50mg antidepresszáns tabletta mikor fog hatni?
2 éve kezdődött nálam a pánikbetegség és szorongás egyre jobban erősödött annyira, hogy már naponta voltak pánikrohamaim 150-es pulzussal stb. Minden nap szorongtam már beképzeltem magamnak stroke-ot szívrohamot stb..
Olvastam itt, hogy ehhez nyugtatót szoktak adni nekem nem írt fel az orvos. Tényleg fel erősödhet majd a pánik 1-2 héten belül? 5 napja szedem reggel 1db 50mg.
Milyen mellékhatásokra kellene odafigyelnem ami figyelmeztető jel ha nem bírja a szervezetem a gyógyszert?
Előtte felírt nekem az orvos egy béta-blokkolót Propranalol-t de az annyira lefárasztott,levitte a vérnyomásomat nagyon azt abba hagytam 10 nap után.
Bxszod, ez nem tűnik mókásnak, a pánik és a szívgondok együtt is fennálhatnak. Amíg el nem jutsz alapos kardiológiai vizsgálathoz, -ami _NEM_ egy nyugalmi EKG-t jelent, hanem amit írtál, holtert, _terheléses EKG_-t, labort, netán érfestést, vagy ha van pénzed, cardio-CT-t ,-addig is legalább igyál elég folyadékot, Aspirin protektet szedhetsz (ha megbeszélted egy orvossal),és tarts magadnál Nitromint spray-t, amit roham esetén azonnal nyelv alá kell tolni. Ezek recept nélkül kapható, ártalmatlan cuccok.
Tulajdonképpen ha megteheted, legalább egy magánklinikát keress fel.
Ott azonnal beszélhetsz hozzáértővel, kaphatsz kivizsgálást, ha kell receptes gyógyszert, tanácsot.
Mikor én voltam,(7-8 éve), 20k-ból megvolt mindez.
Ha nem szív, megnyugtat, ha meg az, eséllyel kimutatják.
Én nem várnék a Rendszerre, vállba sugárzó mellkasi fájdalommal!
Főleg ha netán hideg izzadság is kiüt a homlokodon a rohamok alatt.
Legyen fölösleges inkább az elővigyázat, azt kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!