Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A videójátékok erőszakossá...

A videójátékok erőszakossá teszik az embert?

Figyelt kérdés
Mindig dühös vagyok,és egy játékkal vezetem le. Gta-ban lövöldözök emberekre. Utána lenyugszok,és előlről kezdődik. Ez mennyire normális?
2019. jún. 2. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
És ha valaki a valóéletben felidegesít pl munkahelyen, akkor majd embert fogysz ölni? Inkább fuss egy kört .
2019. jún. 2. 20:53
 2/6 anonim válasza:
Amikor gyerek voltam én is a GTA Vice City-vel vezettem le a haragomat, meg Steven Seagal Ölve vagy halva című filmjét néztem meg sokszor és mindig elképzeltem közben, hogy megölöm a valóságban azokat, akik engem bántottak, csúfoltak, idegesítettek az iskolában. Ennek ellenére nem lett belőlem gyilkos, hanem egy átlagos felnőtt lettem és mostanában már nincsen szükségem erőszakos filmekre és játékokra, ahhoz, hogy megnyugodjak. Szóval szerintem a videojátékok nem teszik erőszakossá az embert.
2019. jún. 2. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is GTA-ztam anno és egyáltalán nem vagyok eröszakos, még a horror filmektől is félek

Ez csak egy játék a szórakozásra van, ráadásul a GTA még nem olyan durva játék.

Ami inkább aggodalomra ad okot az a mortal kombat, tudom hogy rajta van a 18-as karika, de attól még ugyan úgy játszák 10 évesek is. Tény hogy élvezeted szétverni a másikat, de maga a játék attól még elég durva és véres.

2019. jún. 3. 01:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tesznek erőszakosság a videójátékok alapvetően. A probléma azzal van, hogyha a játék befejezte után is a játékon rágódsz, ez viszont növeelheti az agresszviitást.
2019. jún. 3. 17:30
 5/6 anonim válasza:
Nem teszi erőszakossá ^^
2019. jún. 15. 12:53
 6/6 anonim válasza:
Szerintem nem és szomorú, hogy sokan még mindig azt gondolják ha valaki erőszakos játékokkal játszik akkor rögtön szadista sorozatgyilkos lesz belőle
2022. nov. 28. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!