Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megoldás lenne, ha bevonulnék?

Megoldás lenne, ha bevonulnék?

Figyelt kérdés

18 leszek februárban, és rájöttem, hogy nagyon elb#sztam az életem. Egy éve ismertem fel, hogy én a mechatronikához nem tartozom, elbasztam az iskolás éveim, de két év után szégyen lett volna lelépni, és én be is fejezem, amit elkezdtem, ez vezetett a problémához. Én mindig is történelmet akartam tanítani, az az én mentsváram, de amikor azt mondták, be tudnának szervezni olyan iskolába nem vettem komolyan. Elrontottam az egészet, ráadásul matek/fizikából évek óta egyre inkább bukok, míg töri/irodalom, a többi humán egyre jobb. Érzem, hogy nem tudok megfelelni, de segítséget nem tudok kérni. Amióta pedig szakítottak velema távolság miatt, mla megőrülés folyamatait látom. Egyáltalán nincsenek barátaim, szüleimet nem érdeklem, egyedül nagyapámékat talán, rájuk számíthatok, de ők már öregek, és nem terhelhetem őket ilyennel, hogy nézne ki, mégha segítenének is? A fiatalkorom elmúlt egyszerűen szép emlékek nélkül, és ezt senki ne fogja a számítógépekre, mert többet olvastam és dolgoztam, kirándultam egymagamban, mint otthon ültem!

Ezekből az okokból adódik a problémám; úgy három éve visszaeső depresszióval küzdök, de megpróbálom mindenki előtt titkolni, mert nekem fontosabb, mások boldogsága. Ezért gondolodtam azon, hogy bevonulok. 8. végén megfogadtam, hogyha egyedül maradok, bevonulok, de ez mostanra a depresszió, nem főleg a magány miatt van. És amióta komolyan elkezdtem foglalkozni vele, úgy érzem, be kell vonulnom. Sorkatonának gyenge lennék, a vadászrepülős álmom nem lehet az egészségem miatt, de páncélra kiválóan operálnék, alacsony is vagyok, és büszkén állnám a helyem. A legnagyobb vezetőm, hogy azokat védjem, akiket nem tudnék, és mert a büszkeségem nem engedné, hogy öngyi legyek, és a dicsőség hajszolása ég bennem. Úgy akarok elmenni, hogy senki nem tudja. Eltűnni.

Megoldás lenne ez? Mit tegyek?

2019. máj. 30. 17:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Csak magamban érzek mérhetetlen fájdalmat és megbánást, és akaratot (furcsa mód), hogy kövessem a Hősöket...
2019. máj. 31. 15:54
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

😂😂😂 én 36 éves vagyok és az életem romokban, semmilyen iskolám vagy végzettségem nincs, volt drogos , alkoholista vagyok, a leépült anyámmal élek és soha nem volt semmilyen kapcsolatom. És mégse örültem meg teljesen. Helyrehozhatatlanul sérült és beteg ember vagyok de nem beszélek ilyen hülyeségeket.

18 éves vagy! Mi a f@$zt rinyálsz hogy elbasztad az életedet? Van vissza kb 50 éved. Szerinted mi történt azzal hogy 2-3 évet elvesztettél? Qrvára semmi!!!

Gyerek vagy még, max ezért látod igy a dolgot. Azt sem tudod mit akarsz, nem hogy katona legyél...😂😂😂

Saját tapasztalatból mondom hogy nem történt swmmi. Keresd meg azt ami igazán érdekel és tanuld azt. Kérj segitséget ha bizonytalan vagy, vagy várj még 1-2 évet hogy kiforrjon az ötlet és helyrerázodjon az agyad...

2019. máj. 31. 22:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne hülyéskedj már, attól, hogy kívülről nem látszik a depressziód, mpég láthatólag nagy szenvedést okoz.

A pszichiáter meg pszichológus előtt az a lényeg, hogy nem kell titkolnod, hanem elmondanod nekik, és úgy tudnak segíteni.

2019. jún. 1. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!