Van itt olyan aki szedett antidepresszánst, le is rakta és jól van?
Figyelt kérdés
Üdv. Arra lennék kíváncsi, hogy van-e itt olyan aki szedett antidepresszánst, segített neki, jobban lett és az a bizonyos terápiás idő után (9hónap) sikeresen lerakta és azóta is jól van? Vagy ez mind csak humbuk amit az orvosok mondanak...2019. máj. 30. 15:34
1/8 anonim válasza:
Hát én szedtem antidepit,de csak addig voltam jól,amikor abbahagytam,akkor kezdtem rosszabbul lenni.
2/8 anonim válasza:
Xanaxot és Rivotrilt vettem kéz alól, orvos nem látott én úgy kezdtem el szedni. Egy elég rossz időszakom volt és elkezdtem szedni egyre nagyobb adagokba, majd az a fél év kb. ki is esett az életemből, szinte nem is emlékszem arra az időszakra. Aztán kórházba is kerültem (más miatt) öngyilkossági hajlamaim voltak. Most se vagyok túlzottan boldog, de már legalább gyógyszert nem szedek, de sajnos a fűre viszont rászoktam, de azt is próbálom lerakni, így napi szinten nem szívok.
3/8 anonim válasza:
Örülök, hogy így alakultak a dolog, mert most minden sokkal jobb gyógyszer nélkül
4/8 anonim válasza:
Enyhe krónikus depresszió. Szedtem, hosszútávon nem szerettem, először jó volt, hogy tompít utána zavart, hogy nincsenek érzelmeim. Magamtól kezdtem el elhagyni. Pár havonta van 1-1 rosszabb napom, de különösebb bajom nincs.
A káros, stresszkezelő szokásaimon dolgozok.
5/8 anonim válasza:
Ez nem humbug, tényleg így működik.
6/8 A kérdező kommentje:
pedig még egy komment sem érkezett, hogy ez így történt :)
2019. máj. 30. 19:05
7/8 anonim válasza:
2-es
És ez hogy jön ide? Ezek nyugtatók.
Én szedtem 2 évig (9 hónap egyébként túl kevés, mivel csak a leszokás fél év), utána 2 évig nagyjából jó is volt, de azért lassan romlott. Aztán úgy voltam, csessze meg, miért ne szedjem, nincs nálam semmi mellékhatása? Úgyhogy kb 3 éve megint szedem, tökéletes és nem is tervezem letenni.
8/8 anonim válasza:
Kb másfél évig szedtem ssri antidepit meg néha becsusszant egy-két rivo. Doki nélkül hagytam abba, jól vagyok. 10 hónapja nem szedek semmit, ill azóta 2x vettem be egy fél rivotrilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!