Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy keressek, kérjek úgy...

Hogy keressek, kérjek úgy pszichológiai segítséget ha negatív véleményem van a szakmáról?

Figyelt kérdés

Úgy érzem kellene némi segítség,de van már annyi rossz tapasztalatom,hogy azzal kellene kezdeni, hogy azokat beszéljem ki.

Vajon a szakmabeliek mit kezdenének azzal ha ócsárolnám őket?

Tud egy pszichológus,pszichoterapeuta azon segíteni,hogy csalódtam bennünk,mert nem csinálnak semmit?

Hogyan tudnák feloldani bennem a az irántuk érzett dühöt?

2019. máj. 29. 13:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mivel egyik ember sem egyforma, ezért a pszichológusk sem. Jelenleg terápia miatt járok pszichológushoz és nagyon jó,mert nagyon sok mindent tanulok tőle és maximálisan megbízok benne. Lehet az eddigi pszichológusod neked nem jött be annyira. Az első pszichológusomat,nagyon szerettem nagyon aranyos volt, de úgy éreztem nem ért meg annyira és nem mondtam e neki mindent. A mostaninál jöttem ezekre rá,hogy benne jobban megbízok. Lehet neked is hasonló problémád van. Arra, hogy szakmailag utálom őket meg minden szerintem kicsit vicces. Nekik az a feladatuk, hogy segítsenek és rengeteget tanultak ezért. Nem véletlenül lettek pszichológusok. Ha mentális problémád van az egy sokkal összetettebb dolog,mintha fájna a lábad pl. Minden embernél mások a pszichés tünetek, csomó embernek eltérő kezelések jönnek be. Ami lehet sok idő amire rajonna pszichológus. Ez nem az ő hibája,hanem ez egy nehéz dolog tud lenni, néhány ember esetében
2019. júl. 4. 18:38
 12/14 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom,hogy a pszichoszakik megtanultak,elemezni,felismerni(már aki),értkelni, elméletek felállítani,de segíteni azt pont nem.

Na meg az munka is és ha ha lehet munka nélkül is pénzt keresni... Mindig van akit le lehet húzni,át lehet verni.

Ez egy ilyen szakma. Azért tanulja ezt mert jól lehet vele keresni. barátom ismerőse mondta nekem ezt személyesen.

Mindegyikkel őszinte voltam! A, nem ért semmit, B lekezelő volt és nem ért semmit. Ezt a kettő félét ismerem.

Akihez Tb alapon mehetnék már kilőttem. Elképesztően gyenge volt amit előadott. Tényleg semmit nem ért 1 év alatt. Ott is hagytam.

Fizetni meg már nem kívánok a semmiért, a sértegetésért amit ismeretlenül kaptam tőle az első találkozó felénél, nem kívánok fizetni az átverésért.

Akkor vajon mégis hol kérhetnék segítséget?

2019. júl. 8. 16:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Tehát, összesen hány pszichológusnál voltál eddig?
2019. aug. 30. 17:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Hogy vagy kérdező?

10 nek meg annyit, ha így maradsz és egy ember teljesen normális dühére rögtön nárcizmussal címkézed akkor te semmit nem tudsz! Rengeteg kókler 💩 van aki pont telibefossa a klienseit..a lóvét az jó,de fogalmuk sincs semmiről.

2021. máj. 6. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!