Hogyan kezeljem a saját magammal szembeni túlzottan nagy elvárást?
Szóval a lényeg az hogy az utóbbi 8 hónapban elkezdtem edzeni,tudatosan enni és lefogytam 20 kilót. Az elején nagy lendülettel kezdtem az egészet, megvolt a nagy motiváció, de észrevettem hogy túl sokat vállaltam magamra és nem tudom már azt csinálni, olyan intenzitással, és olyan formában az edzést mint régebben.
Nem tudok magamnak megengedni olyan napot hogy ne edzenék vagy mozognék vagy akármit is mert tudat alatt bennem van egy félelem hogy "visszahízok" vagy már csak maga az hogy egy nap nem tettem semmit magamért. Persze van mikor megengedem magamnak de akkor az egész napom teljesen rossz mert bántom magam miatta így amit megengedek napot magamnak az átmegy rossz érzéssé hogy mégse csináltam semmit és nem tudom jól érezni magam. Erre mi a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!