Kb mennyibe kerül egy alkalom egy pszichológusnál? Van ahol ingyen lehet igénybe venni? Pl tb-re?
Utolsó vagyok.
Nem azt akartam mondani, hogy ne menj...persze, próbáld ki, lehet, hogy szerencséd lesz! (:
Szóval hajrá, én csak egy véleményt írtam, amit én is csak hallottam. De ha nem fog bejönni, próbád ki a fizetős pszichológust szerintem, mert lehet, hogy pénzes, de hamarabb kideríti a bajt, és rájön a megoldásra. Elvégre mért lenne fizetős? Mert valószínűleg jobb, mint az ingyenes...de persze abból is lehet jót kifogni, szó sincs róla!(:
Sok sikert!(:
Az SZTK-ban nem lehet, nincs idő hosszabb terápiákat csinálni. Ennyi a különbség. Hosszú terápiára amúgy sincsen minden esetben szükség, főleg, ha trauma a probléma, és alapvetően egészséges személyiség vagy.
Ha menet közben kiderül, hogy esetleg más gond is van, akkor lehet, hogy tovább kell járnod.
Szakmai tudásban, tapasztalatban nincsen különbség a fizetős és nem fizetős között! Fel kell keresned a helyi ideggondozót és ott időpontot kell kérni először egy pszichiátertől, aki megvizsgál. Utána fog beutalni pszichológushoz. A magán pszichológus 5000-15000 ft között van alkalmanként.
Nem biztos, hogy az integratív jó minden problémára! Ezt majd a szakember eldönti. Ha kérdésed van még, írj!
Pszichológus
"09:55 köszönöm a válaszod, de nem igazán értem, hogy ezt miért írtad le. egyáltalán nem az volt a kérdés, hogy mi a különbség pszichológus és pszichiáter között."
Látod ezért,mert minden magyarázat kevés ahhoz, hogy megértse némely ember, hogy ki is az a terapeuta. Talán olvasd el újra, amit írtam, hasznodra lesz, ha felfogod. Kérlek, ha lehet, értsd meg, hogy e válaszom NEM bántásod akart lenni. Tényleg olvasd el újra, és tényleg segítségedre lehet a választásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!