Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » PTSD-m van és gyakran annyira...

PTSD-m van és gyakran annyira szorongok, hogy rosszul leszek tőle. Le is merít ez az állapot így mindig fáradt/álmos vagyok. Mit csináljak, hogy elmúljon?

Figyelt kérdés
Pszichológus, pszichiáter csak rontottak a helyzeten. Magán pszichológusra nincs pénzem. Valami más megoldás kéne.

2019. máj. 18. 16:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az ayahuascatól jó nagyokat lehet okádni. Remek lenne! Peyotnak nem tudom mik a mellékhatasai de leköteleznél ha nem hallucinogén cuccokat ajanlgatnál. Nem akarok drogozni! Sem hallucinalni. Egyebkent sem árulják egyiket sem a közertbe de meg dilereknél sem kapható. Ha annyira drogra vagynék meg.hallucinaciókra akkor tökeletes lenne a fű is. Garantalt nihilbe csúsznék tőle. De nem ez a célom. Úgy hogy fejezd be! Alkoholt sem iszo. Már jó ideje, már kinőttem ebből a tini dologból. Ezek nélkül is elég élénk a fantáziám.

Nem rojtok el semmit! Nem is ismersz! Bármilyen furcsa a gyerekkori rossz emlekeimet már rég feldolgoztam, és nem érzem rosszul magam tőlük. És nincs.kedvem visszaidezgetni mert már nem számít. A trauma ami ért 2 éve volt. Azon nem lehet segíteni. Nem lehet elfeljteni, nem lehet feldolgozni, mert nem isnaz számít igazán ami történt

Hanem az, hogy bármikor megtörtenhet újra és nincs a földön olyan ember aki azt mondhatná, hogy 100% nem fog. Ezert készítenek ki a rémképek. Ha nem ismétlődhetne meg, nem érdekelnenek a rémkepek. Írnék belőlük egy könyvet, megfesteném stb. Elmúlt. Gyerekkoromból is van ilyen. De az egyszeri volt....nem számít. Ez azért számít mert felek tőle, hogy úkra át kell élnem. Rettegek. Ezen senki nem tud segíteni.

2019. máj. 27. 20:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Sulyos PTSD-m van, illetve volt.

Disszocialtam is rendesen, munkakeptelen lettem.

Az EMDR terapia iszonyat hatasos de durvan draga.

Nekem halistennek van ra penzem, de az para ha valakinek nincs.

Sima pszichologus nem tud a PTSD-vel mit kezdeni.

Ez egy ritka es igen komoly betegseg, szornyu tunetekkel.

En mar 70%ban gyogyultnak mondhatom magam, de meg mondig szenvedek tole.

Ha gondolod irhatsz privatban.

2019. jún. 5. 22:54
 13/13 A kérdező kommentje:

Mi az az EMDR? Amúgy bérminimumból élek. Szóval 1-2 alkalmat ki tudok préselni, de rendszeres terápiára nincs keret.

Én dolgozom. Mikor folyamatosan szédültem, annyira, hogy járni is alig tudtam akkor is dolgoztam. Muszáj volt.....szerencsére. különben szerintem már vagy megőrültem volna vagy meghalok.

2019. jún. 6. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!