Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az ijen szinttű ijedékenység...

Az ijen szinttű ijedékenység normális?

Figyelt kérdés
Kezd idegesítő lenni, hogy szinte minden kis apró neszre megijedek...pl. egy kis usb csatlakozó a padlóhoz koccan, vagy amikor kutyát sétáltatok fújnak egyet vagy tüsszentenek.Szóval majdnem mindenre.Nem úgy, hogy ugrok egyet, hanem a gyomrom összeszorul.És nagyon kellemetlen.Lehet hogy az idegi állapotom miatt, de nincs erre valami gyógyír vagy megoldás?
2010. júl. 7. 01:43
 1/6 A kérdező kommentje:
* ilyen, bocsánat...későre jár...
2010. júl. 7. 01:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia. Általában pszichés eredetű lehet aminek nagyon sok változata van. Túlhajszoltság, valami megoldatlan probléma, vagy félelem konkrétan valamitől, ami idővel mindenre kiterjed. Ha huzamosabb ideg nem változik az állapotod vagy rosszabbodik, menj el orvoshoz, mert komolyabb bajod is lehet belőle. Tapasztalatból tudom!!
2010. júl. 7. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet túl sok kávét iszol vagy túl csendes környezetben vagy, hallgass hangos zenét.
2010. júl. 7. 15:37
 4/6 A kérdező kommentje:
nem kávézom...tegnap a vérnyomármérő csippanásától ijedtem meg, pedig arra számítottam! amúgy 18/L
2010. júl. 7. 20:12
 5/6 A kérdező kommentje:
szeretem az fps játékokat, és ma elég rossz volt úgy játszani hogy majdnem minden lövésre ijedtem...
2010. júl. 7. 23:19
 6/6 anonim válasza:

nekem is ugyan ez van mert nekem mindenféle pszichés szarom van 4 éve, voltam hipochonder, depressziós pánikbeteg, most meg borderline-os vagyok és pánik beteg is, és tök furán is látok és mintha nem is itt lennék hanem máshol szóval tök fura az egész élet ezért is akarok meghalni a sok szar tünet miatt meg mindig félek, de

ugyan ez van nekem is mindentől megilyedek félek ha leesik valami vagy bármi apró dolog itthon és máshol is bárhol

szóval ez marha rossz de a kineziológus segített hogy kicsit legyőzzem a pánikbetegséget.. a piszchológusok szart sem tudnak,

ők csak 1 szerepet játszanak amit az egyetemen tanultak meg, színészek, akik mindig nyugodtnak higgadtnak és kiegyensúlyozottnak mutatják magukat, közben ők is emberek...

röviden ennyi XD amúgy most 18 vagyok

2010. júl. 8. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!