Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyha haziorvos utal be...

Hogyha haziorvos utal be pszichiaterhez, van annak barmilyen hatranya?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy pl bekerul a rendszerbe hogy jarok es nem lesz e kovetkeznenye, illetve hogy a pszichiaterek ugy altalaban milyenek? Felek mert eddig csak maganpszichologusnal voltam es nem u. Az a 2.

2019. ápr. 26. 08:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van pszichiáter ismerősöm. Kezelésen még nem voltam soha, de az életbe egy vidám, bulizós ember. Egy pszichológus ismerősöm is van, kb ugyan olyanok. De a pszichológus az nagyon foglalkozik azzal, hogy mit mondasz, meg a gesztusaidra is. A pszichiáter ismerősöm meg ahogy beszélt a munkáról, elbeszélget az emberrel, megkérdezi mi a baja, meg közbe próbál rá figyelni. Ír fel gyógyszert, de csak olyanokat amik nem okoznak nagyobb függőséget. Állítása szerint, nincs olyan akit ne lehetne helyre rakni gyógyszerekkel, csak tudni kell, hogy mit kell alkalmazni.

Meg szerinte jobb pszichiáterhez, mint pszichológushoz kerülni.

2019. ápr. 26. 08:48
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Tönkreteszed vele az életedet. Legjobb megoldás erre.
2019. ápr. 26. 08:58
 3/3 anonim ***** válasza:
87%
Semmi hátránya nincs. Ír fel gyógyszert, amitől vagy rendbe jössz, vagy kezelhető a betegséged. A 2-es ostobaságot írt.
2019. ápr. 26. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!