Miért viselkedhet így az exem?
Figyelt kérdés
Olyan válaszok nem érdekelnek hogy miért nézem. Néha ránézek mert a kapcsolat alatt is furcsán viselkedett. Voltak furcsa kijelntései pl. ő szadista, vagy viccesen megjegyezte hogy ő pszichopata, vagy hogy elver ha hülyeségeket mondok. Ő szakított velem, holott még a szakítás előtt írta hogy szeret. Nem tudom hogy ezek nekem szólnak, de azóta romantikus, szomorú zenéket oszt meg. Ha kirakok egy képet magamról másnap ő is kitesz egyet, vagy ha nem másnap akkor egy hét múlva ugyanazon a napon. Előfordult hogy pl. kék felsőben kitettem egy képet magamról, ő is egy kék felsőben rakott ki képet magáról vagy ha a kocsimban lefotóztam magam, ő is olyan képet tett ki magáról a saját kocsijában. Kétértelmű idézeteket is tetszikel, illetve olyan közös ismerősöket akiket korábban sose kedvelt, de ha én kedvelem egy képét, általában ő is kedveli.2019. ápr. 15. 14:17
1/4 A kérdező kommentje:
Hozzátenném a szakítás óta még a haverja is írt, nem válaszoltam. Vannak ismerősök akik engem kedvelnek Facebookon, neki korábban ismerőse se volt, a szakítás után ismerőse lett, és is lájkolja ezeket a közös ismerősöket.
2019. ápr. 15. 14:19
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy ő viccesen jegyezte meg, hogy pszichopata, de sajnos komolyan is az. Szerintem nagyon ijesztő. Én a helyedben éjszaka nem járkálnék egyedül az utcán.
3/4 A kérdező kommentje:
Már 4 hónapja pedig hogy szakítottunk.
2019. ápr. 15. 14:34
4/4 anonim válasza:
Akadj le róla, ha téged szeret még majd ír ha akar, ne te alázkodj meg előtte, miután ő szakított veled. Hagyd aba a "jeleknek" a figyelését és keress más pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!