Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós férfiak, hogyan...

Depressziós férfiak, hogyan telnek a mindennapjaitok? (betegség, munka, párkapcsolat, család, szabadidő)

Figyelt kérdés

2019. ápr. 13. 20:40
 1/4 A kérdező kommentje:
+ terápia (pszichológus/pszichiáter, ingyenes vagy fizetős), sport, barátságok, bármi, ami nektek fontos
2019. ápr. 13. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Falun vidám gyerek voltam, majd városon megismertem mi az a depresszió. Ezért nemrég óta egy közeli tanyán dolgozok méhésznél, hogy munka közben megtanuljam. Ott nyoma sincs a depressziónak, mert a természet az ember ősi otthona. Ha itthon vagyok a lakásomban, jobban vágyom oda mint hogy itthon legyek a beton "börtönben". Még szerencse hogy megvan a tanya jellegű szülői házam is, ahova vissza tudok majd költözni.

Egyik kedvenc idézetem:

"A boldogság ott kezdődik, amikor azt csinálsz amit akarsz, és nem azt amit mondanak."

Bár a méhésznél ez látszólag nem teljesül hisz ő a főnök, de ez más, mert ő jártas a szakmában és még jól is esik ha megmondja mit hogyan csináljak hogy megtanulhassam. Meg hát a haverom és nem a főnököm.

Sport: természetjárás kerékpáron. Például a Bakony forgalommentes erdei útjain vagy a határ és Bécs közötti nemzeti parkban. Mindkét helyen vidám lakodalmas vagy mulatós nótákra tudnák gyújtani.

2019. ápr. 13. 21:00
 3/4 A kérdező kommentje:

2-es biztos, hogy klinikai értelemben vett depressziód van, nem egyszerűen rosszul érezted magad a városban?

voltál dokinál, szedsz gyógyszert? párkapcsolat, szex? (depiseknél utóbbi problémás lehet)

2019. ápr. 13. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Dokinál nem voltam. De a városokban tényleg rosszul érzem magam. Valószínű azért mert tudom róla hogy rezsirabszolgák és a munkahelyeken meg modern rabszolgák az emberek. Vagyis az átverés minden formája eléggé lehangol.
2019. ápr. 13. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!