Milyen antidepresszánst kérjek a pszichiáteremtől?
Eddig szedtem reboxetint, brintellixet most escitalopram-teva-t. Amit most szedek escitalopram már másfél éve szedem de a mellékhatása egyre súlyosabb. Már alig tudok elélvezni. A nemi szervem feláll de nem tud elélvezni, ja és néha még fel se áll, máskor amikor meg nem akarom spontánul feláll.Múltkor is szexeltem fiúmmal a kocsiban és nem tudtam elélvezni ami nagyon ciki volt!
Olyan új antidepresszáns kéne ami nem okoz ilyen szexuális mellékhatást. Milyet javasoltok? Melyik márkát?
Rexetin, Citalopram, Cymbalta, Velaxin nekem is mind ezt okozta (mármint nőként.)
Trittico-tól légzésproblémám volt, Yarocentől híztam. A doki meg közölte, hogy ne válogassak ennyire, valamit valamiért, de ha annyira akarom, válthatunk. Váltottam is... Orvost!!!!
Quetiapine-t kaptam végül, és ezt is szedtem, amíg szükséges volt, nem volt vele gond.
Akik szerint a bogyóka nem old meg semmit, és más módszer kell, nem akarom kívánni sem a depressziót, sem az alvászavart, de személyes vélemény, még a depresszión talán lehet másképp segíteni (nem egyszerű), a hónapokig tartó küzdelem az ágyban az elalvásért, majd reggel újra egy sikertelen éjszaka, közben mindenféle idióta tanács, mikkel próbálkozzon az ember, közben egy se ér szart se, ott már tényleg csak a tabletta jelenthet megoldást (megváltást)... Ki lehet keveredni, és le lehet tenni, de idő és energia kell hozzá. Nekem 11 hónap volt eddig a leghosszabb folyamatos gyógyszeres időszak. Valakinek évek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!