Hogy enyhíthetném a ranidafóbiámat?
de bunkó vagy előző...nem tehet róla,hogy fóbiája van..mert te biztosan nem félsz semmitől..-.-
a kérdésre válaszolva sztem próbáld fokozatosan hozzászoktatni magad ...először csak képeket nézegess,aztán egy kisebb termetű békát messzebről,majd egyre közelebb és próbáld meg,hogy ne sikíts stb..
Én is évek óta rettegek tőlük, amikor esik az eső, már előre félek. Volt olyan eset, hogy végigordítottam az utcát hazafelé jövet, és futottam...Tudom mit érzel.
Az esős tavasznak köszönhetően rengetek kis béka van, szóval ha itthon vagyok, őket nézegetem, ahogy szúnyogokra és kis bogarakra vadásznak, így már kicsit szimpibbek. De még mindig félek tőlük.( A nagyoktól egyenesen undorodom) Érdemes a leveli békával kezdeni az ismerkedést, azok nagyon aranyosak. Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!