Tapasztalatok a Valdoxan nevű antidepresszánsról?
Nekem segített, de szerintem meg egyáltalán nem fejti ki pár nap alatt a hatását, legalábbis nálam hetek kellettek, mire ténylegesen hatni kezdett.
Egy éve ezt szedem, rendbe rakott teljesen. Persze, mindenkinek más válik be, viszont én a helyedben szedném még néhány hétig.
Nekem olyan volt, mintha semmit nem szednék, nem hatott. Még az alvásban sem segített. (Előnye, hogy nem volt mellékhatás, a többi antidepresszánssal ellentétben.)
Sokmindent próbáltam akkoriban, végül ami segített mind az alvásra, mind a depresszió enyhítésére, az a Quetiapine volt, és egyben az egyetlen, aminek nem volt kellemetlen mellékhatása.
Itt egy vélemény orvostól:
Kettes vagyok.
Nálam megszüntette a depressziót, vagy legalábbis sokat segített abban, hogy megszűnjön. Helyrerázta a bioritmusomat, ami rám fért már, tekintve, hogy súlyos alvászavarokkal küzdöttem, ami nyilván nem tett túl jót az alapvetően is szörnyű lelkiállapotomnak.
A hangulatom is érezhetően jobb lett mellette. Több mint egy éve szedem, én meg vagyok vele elégedve, azóta stabilan jól vagyok, és nem mondom, hogy soha nincsenek kilengések, de ha vannak is, nagyon-nagyon ritkán.
Persze nem válik be mindenkinek ugyanaz, attól, hogy nekem bejött, még lehet, hogy neked pont nem fog. Ki kell tapasztalni.
(Mindenesetre nálam azért kellett 2-3 hét, míg jobban lettem mellette.)
Ahh, bocsi, most nézem, hogy ismétlem magam.
Késő van már. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!