Ha 20 éves koromon különböző antidepresszánsokon, nyugtatókon élek, és alkoholt is szoktam fogyasztani, akkor van esélyem, hogy megéljem a 30-at? 26/F
Amíg a problémád gyökerét nem találod meg és nem oldod fel addig annyi gyógyszert tolsz magadba amennyit akarsz. Nem fog változni semmi.
Megéred-e a 30-at? Persze hogy megéred, ha csak nem csinálsz valami hülyeséget. A kérdés csak az, hogy milyen állapotban éred meg. És ez az ami nagy mértékben rajtad múlik.
Tudj segítséget kérni és ne félj kérni. Ne hagyd, hogy elintézzenek egy halom recepttel meg egy új időponttal akkorra amikor elfogy a három havi adag.
A sport tényleg sokat segíthet. Ismerősömnek az segített lejönni a xanaxról. Meg egy jó pszichológus.
Detto. De csak Xanax, lassan egy évtizede... Semmi más. Maximum koffeintaletta még...
Sajnos képtelen vagyok változtatni, amikor megteszek egy lépést, mindig visszaesek, ahol tartottam. Olyan mint egy hullámvasút. Nem megy a tartós megváltozás. De amikor nem szedtem akkor sem voltam jobban
25F
#3 vagyok.
A 4-est miért pontoztátok le? Igaza van, meg tudom erősíteni, benne vagyok a dologban... Az én memóriám rengeteget romlott és nem tudom hogy valaha is helyre fog-e állni.
Ha pedig nem kapom be a pirulát, a napom egy pokol...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!