Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy legyek beteg?

Hogy legyek beteg?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 20:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szegény, akkor még rosszabb a helyzett, mint gondoltam. Egyébként a kérdésedből nehezen derül ki a korod.
2010. júl. 4. 21:25
 12/24 A kérdező kommentje:
14 éves lány vagyok, de nem szeretem leírni, mert egyből jön a skatulyázás...
2010. júl. 4. 21:27
 13/24 anonim válasza:
soha ne akarj beteg lenni! hidd el nekem nem tudsz olyan eseményt mondani ami helyett szívesebben mennék a kórházba!!!! ilyet ne is mondj h beteg szeretnél lenni. örülj hogy egészséges vagy, ez a legnagyobb kincs!!!
2010. júl. 4. 21:29
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, krónikus, vagy pedig ilyen banálisabb, fertőző betegségre gondoltál, de nyáron ne akarj beteg lenni! Amúgy se! Főleg a szünetben nem!!!
2010. júl. 4. 22:37
 15/24 anonim ***** válasza:
23%
egyél krétát attól lázas leszel.
2010. júl. 4. 23:28
 16/24 anonim ***** válasza:

Te vagy az, aki be szeretne feküdni a pszichiátriára, eltaláltam? Hány kérdést teszel még föl ?

Leírtam már az előzőnél is, hogy ahhoz, hogy első körben a háziorvoshoz menj nem kell kitalálnod ilyen-olyan testi betegséget, hogy aztán úgy mellékesen megemlítsd majd neki, hogy jah amúgy szerintem be kellene feküdnöm a pszichiátriára.A VALÓDI problémádat mondd el az orvosnak, és a szüleidnek is az igazságot mondd el, nem is értem, hogy mi ebben az egészben annyira bonyolult.Ha valóban indokolt, akkor orvoshoz mész, elmondod, hogy mi a gondod, és kész. Ha tévedtem, és nem te vagy az, akkor bocs.

2010. júl. 5. 02:21
 17/24 A kérdező kommentje:
De, én vagyok, de hát ha anyámnak azt mondom hogy nem vagyok beteg csak beszélni akarok az orvossal mert te nem engedsz befeküdnöm a kórházba és csak azért megyek nem enged el!! Ezért kell megbetegítenem magam!!!
2010. júl. 5. 12:09
 18/24 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk itthon azt mondom lázas vagyok, vagy hasmenésem van, az orvosnak nem mondanám, annak a valódi problémát mondanám, nem úgy ahogy te írtad!
2010. júl. 5. 12:10
 19/24 anonim ***** válasza:
Nézd, akkor meg egyszerűen elmész lehetőleg föltűnően 3-4 szer a wc-re, ott vársz egy 10-15 percet, hogy úgy tűnjön, mintha tényleg lenne dolgod ott, és utána elmondod nekik, hogy egyszerűen erős hasmenésed van, és görcsöl a gyomrod, meg teljesen kész vagy stb......akkor majd csak elengednek, nem?! :)Amúgy esetleg megemlíthetnéd az orvosnak majd azt is, hogy a szüleidet úgymond egy ilyen kis trükkel kellett átverned ahhoz, hogy elengedjenek, mert ha arra, hogy neked pszichés gondjaid vannak, amiket csak segítséggel tudnál megoldani azt mondják, hogy ez semmi, és nem engednek el az orvoshoz, akkor valami nem igazán stimmel a nevelési elveikkel.Ha az én gyerekem (már ha lenne már :)) azt mondaná nekem, hogy ilyen-olyan gondjai vannak, és szeretne pszichológiai segítséget kapni, akkor én személyesen vinném el orvoshoz azonnal, nem hogy még megtiltanám neki. (előző voltam)
2010. júl. 5. 23:21
 20/24 A kérdező kommentje:
Hát igen...Köszi. Amúgy régen én könyörögtem nekik, hogy vigyenek pszichológushoz, de nem akartak... Aztán februárban eljött hozzánk az igazgatnő és ő tanácsolta..
2010. júl. 6. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!