Megakarok halni mi tegyek?
Ne hidd azt hogy nem tudsz túl lépni rajta!!!!
Sikerülni fog! Vannak barátaid? Ha vannak támaszkodj rájuk!
Vagy csak próbálj meg megismerkedni más emberekkel.Tudom hogy 1/2 éve (már nem emlékszem mennyit írtál) kihasznált.
De az olyan kis k***a aki kihasználja az embert nem is érdemli meg hogy egyáltalán gondolj rá.
Elmeséljem az én történetemet.
Volt egy lány az osztályunkban akivel nagyon jóban voltam.Barátok voltunk BFF-ek vagy mik.
De egyszer brutál összevesztünk, és már 3 hete nem beszéltünk.Azután jött a hír hogy végleg elmegy az osztályból és holnaptól már nem ebbe a suliba fog járni...
Messengeren mindenkit letiltott,úgyhogy,szar ügy...
És első óta legjobb barátok voltunk, és a mai napig hiányzik...
Igen,egy éve történt,és még hiányzik.
Ezzel a "regénnyel" azt akarom mondani,hogy a legrosszabb haragban elválni.
És még valami!!
Én amikor ez történt,a barátaimra támaszkodva tudtam rajta részben túllépni.
Támaszkodj a szüleidre,barátaidra,rokonaidra,ismerőseidre...
Tényleg április elseje van!
26 évesen viszont még nagyon fiatal vagy. Gyászold meg, hogy elmúlt.
Adj időt magadnak, legyél türelmes az érzéseiddel kapcsolatban.
Hidd el, hogy a sors egészen biztosan sokkal jobbat fog tartogatni még a számodra! Amikor majd nem is várod...
Szia.
mindenki meg fog halni.
de úgy szokás hogy bakancs listát készitesz arról amit még szeretnél átélni halálod előtt. :)
irj le mindent amit még szeretnél kipróbálni, megvalósitani stb.
ha van olyan amit még átélnél, akkor éld át előbb. mert halálod után már nem tudod.
ölelés :) :*
Nincs valami hobbid, ami örömmel töltene el?
Lakókörnyékeden nincs könyvtár vagy művelődési ház, ahova szívesen eljárnál és kikapcsolódnál egy kicsit?
Tanulsz vagy dolgozol jelenleg? Milyen a társasági légkör, amely körülvesz a hétköznapokban?
Szüleiddel milyen a kapcsolatod? Testvérek, unokatestvérek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!