Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A szép nőknek és menő férfiakn...

A szép nőknek és menő férfiaknak hogyhogy nincsenek komoly problémáik vagy ha vannak, akkor hogyan képesek ennyire lazán venni?

Figyelt kérdés

Nagyon sok rossz történt velem és nehezemre esik poénkodni vagy egy társaságban ellazulni. Mindig én vagyok a komoly.

Másoknak pedig ösztönből jön a poénkodás. Sok emberen látni, hogy úgy kel fel reggel - főleg nők - hogy ők a világ közepe, az élet szép és boldogság, utazgatok és elvagyok a párommal. NEkem amikor barátnőm van, akkor is képtelen vagyok úgy felkelni, hogy én vagyok a világ közepe...arra gondolok, hogy van-e elég pénzem vagy hogy melyik családtagom vagy rokonom éppen milyen hülyeséget csinált már megint...és nem értem...

másoknak normális életük van.

Mert nem tudom elhinni, hogy ilyen sok ember képes ezt megjátszani.

Tipikusan a szép nők meg a népszerű férfiak ilyenek.

Hogyan lehetséges, hogy szegény vagy nehézsorsú jó csajok vagy izmos, menő férfiak nincsenek? Hogyan lehetséges, hogy nekik nincsenek az életükben mondjuk padlóra küldő válások a családban, anyagi mélypontok, padlóra küldő szakítások, olyan halálesetek, amik megviselnék őket.

Mindig energikusak, jókedvűek, soha nem látszik hogy valami családi problémájuk lenne.

Én még nem láttam szép nőt vagy éppen tipikus izmos, helyes menő srácot keseregni vagy elkenődni a problémái miatt.

Akárkit ismerek ebből a körből...szakítás? 2 nap és túl van rajta. Válnak a szülei vagy a testvére valami alkoholistával van? Totál nem tűnik fel rajtuk vagy eleve soha nem történik velük ilyen.

Szeretném megtanulni ezt a hozzáállást és továbbadni a leendő gyerekemnek, mert nagyon utálom, hogy állandóan aggódom az életemen.

29/F

2019. márc. 31. 11:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Fog segíteni:)

Ahogy abban is, hogy lásd, milyen magasra jutottál AHHOZ KÉPEST, ahonnan indultál. Saját magadat saját magaddal kell összehasonlítani és nem másokkal, mert akkor soha nem leszel elégedett, holott bőven lenne mire büszkének lenned.

Én büszke vagyok arra, hogy le bírtam futni legutóbb 500 m-t. Másnak ez semmiség, de nekem nagy dolog, mert korábban 300-nál kidőltem. Lám, mégis sikerörömöt érzek, mert önmagamhoz képest igenis fejlődtem és nem azt nézem, hogy “bezzeg a többiek ezt meg azt tudják”.

2019. márc. 31. 17:53
 12/14 Ypszilon1980 ***** válasza:

Kérdező:

Még mindig várom a pozitív gondolataidat.

Nagyon fontos az, hogy saját magadhoz képest fogalmazz meg fejlődést, ne foglalkozz másokkal. Ha valaki valamiben jobb, akkor azért az, mert hátulról nyomták, tolták, szüleitől kapott pénzt, akár házat, kocsit, stb. Ők egyáltalán nem dolgoztak meg ezért, te viszont igen,ergo fejlődésben te sokkal magasabb szinten vagy.

A csajok akkor fognak jönni, ha majd elfogadod magad és meg lesz benned az egyensúly,ha keseregsz, akkor nem lesz vagy ki fognak használni.

Anno engem is átvertek csajok, barátok, de mióta nem hagyom magam, azóta sokkal jobb, szebb párjaim voltak, mindig volt fejlődés, most meg már komoly kapcsolatom van.

2019. ápr. 1. 06:24
 13/14 A kérdező kommentje:

Írjak jókat magamról?

- Bőven a kigyúrt, de nem a "szekrény" kategóriába esem. Megfogadják a tanácsaimat a kinézetem miatt.

- Van 3 OKJ szakmám és egy diplomám

- Végülis, képes voltam egy több éves komoly kapcsolatra.

- 120-125 közötti eredményeim vannak minden IQ teszten

- Jó az öltözködési stílusom

- Minden tárgyból iskola TOP3 voltam gimiben

- Már a fővárosban élek a belső kerületekben, pedig egy faluból jöttem.

- A munkaadóim mindig messze elégedettek voltak velem (vagy már eleve el sem kezdtük a közös munkát, mert önálló típus vagyok)

- Nagyon sok embert ismerek

- Az ismerőseim műveltnek és intelligensnek tartanak.

Alakul?

2019. ápr. 2. 08:52
 14/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Akkor ezeket erősítsd magadban. Ne azzal foglalkozz, ami elszomorít.
2019. ápr. 2. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!