Ez drogfüggőségnek számít?
Évekig kibirtad hiányát és most hirtelen annyira hiányzik, hogy testi tünetei is vannak hiányának?
.
Ha valaki drogos, alkoholista vagy dohányos volt, mindig az marad, a maximum, hogy 'jelenleg tiszta.'
Mi? Mire vagy képes? Mi hiányzik? Milyen testi tünetek?
Milyen hülyeségeket irogatsz?
Ne élj vissza az oldallal és az emberek jóérzésével.
Tipli van nagyon gyorsan.
Előző. Attól, hogy egy kérdést nem sikerül értelmezni, vagy az adott témában nem vagy jártas még lehet létjogosultsága az oldalon.
Hiányzik neki a szer hatása. Ez évek után is lehetséges. A fizikai tünetek jelen pillanatban biztos, hogy nem az elvonási tüneteket jelenti. Gondolhat akár kézremegésre, fejfájásra, gyomorgörcsre. Azt, hogy bármire képes lenne, pedig a drog utáni erős sóvárgás okozza. Ilyenkor az ember nagyon feszült.
Kérdező igazából minden tünetét leírtad a drogfüggőségnek. Kérj segítséget.
#4 van saját tapasztalatom, nagyon is.
Ismerem a fizikai függőséget és a lelkit is.
A fizikai néhány hét után elmúlik, a lelki örökre megmarad hacsak nem ér valamilyen stressz. Tehát a fizikai tünet nem drog miatt van hanem lelki, pánikroham.
Hacsak nem heroinról van szó , a " bármire képes vagyok , hogy megszerezzem " az kamu, hülyeség. De mivel nincs semmi konkrétum irva , joggal feltételezem hogy ez egy kamu kérdés. Mondom mégegyszer tapasztalatból mondom.
Azt hogy hasonlót csak a heroin okoz helytállt (kb 10 éve) Hol van már a heroin??? Vagy ami elvileg az, az mennyit tartalmaz az új szerekből? Már az amfetamint is mefivel vagy koffein tablettával ütik (jobb esetben)
Hogyne lehetne ilyen következménye? Egyáltalán mit tudunk most a hosszú távú következményekről? Az orvos se tudja mi lehet, a használó se. Miért lenne kamu a kérdés? Talán ma a piacon a fű az egyetlen ami még valóban fű. Minden más legnagyobb százalékban az új szarok.
#7 igazad van, valóban a mostani szarokról nem tudok semmit, de még az se aki csinálja.
Én a régi módi drogokról beszélek, amikhez szerencsém volt. És ami nagyjából az volt aminek megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!