Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Jól gondolom ezt így vagy...

Jól gondolom ezt így vagy tévesen?

Figyelt kérdés

Engem még nem szólított le egy lány sem, nem akartak velem ismerkedni.Ez azt jelentené, hogy ronda vagyok?

Vagy pedig azt, hogy hagyományosan nekem kéne leszólítanom őket és ők soha engem?

Eddig az 1. variációt tartottam igaznak, épp ezért mindig ha egy nekem tetsző lányt láttam és szemeztünk aztán nem szólított meg úgy gondoltam ronda vagyok, és ez beépült az énképembe, de most kezdem egyre jobban a 2. variációt igaznak látni.Van itt olyan aki esetleg hasonló cipőben jár/járt?Mit gondoltok melyik a helyes meglátás?

Légyszíves csak szalonképes válaszokat adjatok.

2010. júl. 3. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy mind a kettő.
2010. júl. 3. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:

"Engem még nem szólított le egy lány sem, nem akartak velem ismerkedni.Ez azt jelentené, hogy ronda vagyok?"

Jelentheti, de ez nem biztos.

"Vagy pedig azt, hogy hagyományosan nekem kéne leszólítanom őket és ők soha engem?"

Hagyományosan neked kellene leszólítanod, de már nem a XIX. században élünk, úgyhogy ez kevésbé érdekes. Viszont tény, hogy ha te is tennél valamit az ügy érdekében, akkor eredményesebb lennél a lányoknál. Az is tény, hogy ha az átlagosnál vonzóbb lennél, a lányok leszólítgatnának.

"Mit gondoltok melyik a helyes meglátás?"

Ezt már te is tudod: (1) kezdeményezzél te is; (2) tegyél azért, hogy vonzóbb legyél.

2010. júl. 4. 02:35
 3/4 anonim ***** válasza:
ronda vagy
2010. júl. 4. 14:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Az durva, tehát ronda lennék?:D

É hogyan változtassak rajta?Szerintem nem vagyok ronda, sőt, jól nézek ki szerintem.

2010. júl. 4. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!