Tegnapi buli óta rosszul vagyok. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
szülinapi bulin voltam egy romkocsmában. Tudom hogy nem bírom az alkoholt ezért nem is ittam sokat csak 1 sört meg egy házmester fröccsöt.
Már este is kicsit furán éreztem magam, agresszívnak, idegesnek. Aztán hazajöttem, bedőltem az ágyba. Nem szoktam másnapos lenni de most mintha fejbevertek volna. Zavart vagyok, furcsán érzem magam ilyen derealizáció szerűm van. Ideges vagyok, mindjárt sírok hogy basszus mivan ha így maradok.
2019. márc. 23. 13:01
1/5 anonim válasza:
Kevés alkohol is okozhat kellemetlen másnaposságot, körülményektől függ. Ha pl. előtte nem ettél, nem ittál, nem pihentél eleget, az fokozhatja az alkohol hatását.
2/5 anonim válasza:
Próbáld ki: Meleg fürdő, utána hideg zuhany és egy erős kávé.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek ez csak másnaposság? Nem mondjuk beleraktak valamit az italomba vagy ilyenek?
2019. márc. 23. 13:32
4/5 anonim válasza:
Ha beleraknak valamit az italodba, akkor általában teljes képszakadás van, arra se emlékszel, hogy jutottál haza.
5/5 anonim válasza:
És az ilyen partidrogok rövid időn belül teljesen ki is ürülnek a szervezetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!