Normalis, ha meg mindig rosszul vagyok a tegnapi buli utan?
Figyelt kérdés
Most leszogeznem, hogy mentalis rosszulletrol van szo! Szoval tegnap voltam eletembe eloszor bulizni. Sokan voltak rosszul es hanytak elottem Tudni kell, hog en ezt nem birom. Tehat ilyenkor enis erzem a tuneteket, hiaba nincsenek ott. Aztan sokaig azon porgott az agyam, amiket lattam nagyon enyhen szedultem es hanyingerem volt ( a sok hanyastol) Most, hogy felkeltem megint eszembejutottak a dolgok es megint rosszul lettem egy kicsit. Normalis ez? Soha tobbet nem megyek buliba, nem nekem valo ez.. Amugy en alkoholt nem is ittam es a Colara is figyeltem, vegig nalam volt. Kizartnak tartom, hogy bekekevertek volna valamit. Meg annyira nem durvak a tuneteim es ha valaki rosdzul lesz, tudom, hogy enis.
17L
2013. nov. 16. 12:16
1/3 szamo77db válasza:
Én is azt mondom, hogy nem való neked a bulizás. Én is utálom, nem tudom, mi a jó abban, hogy bömböl a zene, mindenki részeg, olykor a lányokat leitatják és közösülnek velük. Ennek semmi értelme. Keresned kéne egy rendes, jóravaló fiút és vele, normálisan tölteni a szabadidődet! Mozi, színház, állatkert, stb. Ne menj többé buliba, akárki csábít! Még jó, hogy most is nem erőszakoltak meg!
2/3 A kérdező kommentje:
Jo azert nem kell tulzasba esni. Egy buliba nem feltetlenul fognak megeroszakolni, nem egybol ilyenekre kell gondolni. Csak vigyazni kell, ennyi. Amugy nekem csak azzal van a bajom, hogy leisszak magukat es olyan rosszul vannak, hogy nem tudnak hazamenni meg ilyenek. Meg az is undorito, hogy minden masodik pasival smarolnak meg ilyenek
2013. nov. 16. 16:45
3/3 anonim válasza:
A hányás látványától én is rosszul lennék, nem csoda, ha te is... :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!