Ha nagyon rosszul vagyok és hétvége van, be lehet menni a pszichiátriára?
Nagyon rosszul vagyok, pánikroham, deperszonalizáció, tévképzetek felerősödése, borderline is. Most viszont történt egy dolog, ami miatt nagyon nagyon rosszul lettem, pszichésen, érzem, hogy nem tudok megnyugodni és külföldi vagyok szóval nem igazán tudnék haza sem utazni Pestről, amúgy a szüleimmel nem tartom a kapcsolatot, tehát alapból kizárt.Járok terápiára, az legközelebb hétfőn lenne. Nem igazán tudnának mit csinálni velem szerintem, mert terápiára kell mennem, de nincs nyugtatóm.
Elég a nyugtató is? Nem tudom az mennyire segítene a kényszergondolatokon...max leszedál de félek hogy rosszabbodna a pszichés állapotom.
Amúgy nincs is érvényes taj kártyám, mert ugye külföldi vagyok, talán így be sem vennének csak az ügyeleten írnának fel valami frontint.
Köszi minden segítéget
Erős kettősfront van. Ez mindenkire kihat. Nem tudom, hogy nyugtatón kívül mit tudnának veled tenni?
Nem a rendszer rossz, hanem a betegség az. Sajnos nincs mindenre hipp-hopp azonnali segítség. Próbálj meggnyugodni, nézz TV-t, vagy sétálj egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!