Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Félek hogy ma vissza fogok...

Félek hogy ma vissza fogok esni (drog) és nem tudok sehonnan erőt meríteni. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy idén még csak pár alkalommal keveredtem bele a drogokba (akkor sem túlságosan). Szóval elég jó tiszta szakaszon vagyok túl, de ez azért ment ilyen jól mert zen meditációt gyakoroltam. Csakhogy pár napja eléggé megfáztam, és abbamaradt a meditációs gyakorlás. A függő énem megint előtérbe kerül, és elkezdtem magam megint őrölni a hülyeségeimmel. Reggel óta azon gondolkodom hogy hogyan tudnám kinyiffantani magam - mert annyira elegem van a kilátástalan életemből. De már éjszaka is ez volt, és alig tudtam aludni is... Teljesen ki vagyok most készülve, és ez pusztán néhány nap betegség következménye. Elegem van már ebből. Most arra jutottam inkább megpróbálok beszerezni egy kis cuccot (biofű) ami lehet van egy ismerősömnél. Mivel ha beszívnák akkor legalább nem azon gondolkodnék hogy hogyan nyírom ki magam.. De így meg lehet vissza fogok esni, és attól is nagyon félek. Nem tudom hogy tudnám már ezt megoldani?

2019. márc. 14. 12:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szakember? Lejjebb?

Intravénás szerhasznàló vagyok, csak a bio fűtől jobban fêlek mint belőni magam pár cuccal. Ennél nincs lejjebb.

Egyszerűen el kell fogadnom a sorsom. Nincs télleg jogom se itt rinyàlni. Sajnos már senki nem javíthatja ki a hibát amit elkövettem. Akkor nem láttam hogy ott elbaszcsiztam az egész életem. Mostmár ez lett belőle. El kell fogadnom ezt, és szerintem menni is fog, mert nemrég már sikerült egy rövid időre. Minden amit teszünk annak következménye van. Nekem mostmár csak csendben tűrnöm kell a tetteim következményét. De most hogy beláttam ezt, talán mostmár jobban fog menni...

2019. márc. 15. 06:39
 12/13 A kérdező kommentje:
A mai nappal újra kezdem a leállást. Ezúttal 3 hónap lesz a célom, mert ezt talán még sikerülhet elérnem! Most jobban fogok igyekezni...
2019. márc. 16. 08:31
 13/13 anonim válasza:
bárki bármit mondhat, ez egyéni vélemény, de a sav sokkal kevesebb káros hatással rendelkezik és ezerszer jobb hatás. van tolerancia, hogy esélyed se legyen minden nap csinálni és nem egy buta bódult, gondokat elfelejtő hatást kapsz, hanem egy ezeket a problémákat megoldó boldog kiegyensúlyozott személyiséget, legalábbis a barátom ismerősére ilyen hatással volt;)
2019. ápr. 12. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!