Hogyan szokjak le a szájrágásról?
Figyelt kérdés
Nagyon durván nyomom és már sokszor munkahelyen is gáznak tartom de nem tudom abbahagyni.2019. márc. 13. 15:25
1/4 anonim válasza:
En is szájrágós vagyok. Észrevettem hogy ezt nálam a stressz okozza. Ha stresszes vagyok akkor próbálom magam lenyugtatni, sétálok egy keveset, megmosom az arcomat, majd eszek valamit. Mert ha pl rágózol akkor nem tudod közben a szádat rágni vagy esetleg ropit szoktam még enni. Illetve nekem az is segitett, hogy hozzám közel álló személyeket megkértem, hogy szóljanak rám amikor rágom a számat.
Remélem tudtam valamennyit segíteni. Sok sikert!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem mondom, hogy nem stresszes az életem, de nálam ez már megszokás is, pótcselekvés is az a baj. Rágót is képes vagyok félretolni a számban. 😑
2019. márc. 13. 16:47
3/4 anonim válasza:
Próbáld meg valamivel bekenni nekem az egített. Pl szájfény ha nő vagy de ha férdi akkor pedig egy szimpla ajakápoló. Én észre vettem ha bevan kenve akkor nem rágom.
4/4 A kérdező kommentje:
Belül rágom, az a baj.🤣
2019. márc. 23. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!