Antidepresszanstol ti hiztatok? En 30 kilot hiztam 3 honap alatt.
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy lehet e vizesedes amit a gyogyszer okoz?
Vagy ez effektive zsir? Ennyit hizni, ez nem normalis.
Mas is hizott?
2019. márc. 9. 19:37
1/14 anonim válasza:
Én egy dekát nem híztam. Igaz, pasi vagyok. A kaja hízlal, nem a gyógyszer.
2/14 A kérdező kommentje:
Megnoveli az etvagyat, ha igy tetszik a kifejezes.
Nem a pasik erdekelnek elsosorban es nem is a kaja hizlal okossagok.
Persze amikor az ember a mely depresszioban csak zabal es zabal, hogy elviselje az eletet, akkor rendkivul megmento es lenyegretoro komment, hogy a kaja hizlal nem a gyogyszer.
Tudod te mennyit kellene ahhoz enni, hogy 3 honap alatt 30 kilot hizzak?
Nonszensz. De koszi a valaszt.
2019. márc. 9. 19:50
3/14 anonim válasza:
Pedig igaza van. A gyógyszer étvágynövelő, ezért többet eszel, ezért hízol. Nem maga a gyógyszer hízlal, hanem a mellékhatása miatt bevitt kalóriatöbblet.
4/14 anonim válasza:
Nő vagyok és nem híztam. Másfél éve szedem.
5/14 anonim válasza:
Sajnos az 1.-nek igaza van. Minden bántás és személyeskedés nélkül mondom, hogy szeretnéd azt hallani, hogy ó igen a gyógyszer vizesedést okoz, nem tehetsz róla, hogy híztál, stb. Sajnos nem így van. Önmagában a gyógyszer nem hízlal.. De mivel nyugalmat, így étvágyat csinál, az ember jobban, többet eszik, így hízhat. Gyógyszer szedés alatt még jobban oda kell figyelni a súlyra, többet mozogni, stb.
6/14 A kérdező kommentje:
Sajnos mindenhol azt olvasom, hogy pl a Miagen baromira hizlal, etvagyat csinal..
2019. márc. 9. 20:43
7/14 anonim válasza:
Ez a fajta antidepresszáns nagy étvágyat csinál. Kimondottan jó olyan esetekben, ha nem tud valaki enni, és nagyon le van fogyva. Ez sajnos nem víz, és nagyon nehéz, vagy lehetetlen leadni.
8/14 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogyan nem lehet észrevenni már +5 kilónál? Aztán akkor kevesebbet kell enni. Ha még mindig jön fel, még kevesebbet. (Vagy többet mozogni). Ebben mi atomfizika ?
9/14 anonim válasza:
Nyilván észrevette. De gondolom nem jódolgában szedi az antidepresszánst, nyilván vannak komolyabb problémái.
10/14 anonim válasza:
Ha mellèkhatàskènt ekkora mertèkű hìzàst tapasztal ès szeretnè simàn lecserèltèk volna neki egy màsik hasonlò hatàsù gyógyszerre. Èn nem vartam volna +30 ig. Ès igen ez nem vizesedès hanem zsír. Jò sokat ehettèl ha havi 10 kg-t felszedtèl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!