Szerintetek mi ez? Elfojtott depresszió? Esetleg más?
22 éves lány vagyok élő szülőkkel, szerető kutyussal, élő nagymamákkal akik szeretnek és én is őket...
Nem mondhatom, hogy eddig olyan rossz életem lett volna. Mindenem megvan ami egy boldog családhoz kell. Általános iskola se volt olyan rossz attól eltekintve, hogy már kisiskolás koromtól csúfoltak.. de ez már rég volt.
A középsuli se volt olyan rossz.
Viszont..
Már fiatalabb korom óta vannak gondolataim miszerint miért is élek ebben a világban? Sokszor éreztem úgy, hogy a szüleimnek könnyebb lenne ha nem is születtem volna meg. Pénzügyileg sokkal beljebb lennének ha csak a nővéremet kellett volna iskoláztatni stb..
(Ugye második gyerek vagyok, mondhatni véletlen jöttem a világra egy szakadt gumi miatt) Néha elgondolkoztam milyen lehet ha el üt egy autó.
(Emlékszem kiskoromban is volt egy eset mikor ki akartam ugrani az ablakon. Olyan 10-12 éves lehettem. De tudtam mit jelent ha le ugrok onnan)
Szerintetek ez mi? Lelki probléma, elfojtott depresszió? Vagy esetleg teljesen más?
Szerintem a leli bajaid oka, hogy magányos vagy. Ennyi idős fiatal felnőtt baráti körével és szerelmével szereti tölteni szabadidejét.
Gondolom az a típus vagy, aki nehezen nyit emberek felé. A boldogságodhoz egy neked tetsző férfi kellene, aki éreztetné veled, hogy neki mennyire különleges vagy számára, mennyire boldog, hogy veled lehet, gon
Menjél táncolni, ha visszafogottabb vagy, akkor a vonalas salsát ajánlom.
Köszönöm a válaszokat, teljesen igazatok van. A szüleim szeretnek és én is őket.. ettől függetlenül szokott néha rám jönni az érzés. Lehet életem végéig kísérni fog a gondolat de ettől független mindent meg fogok próbálni, hogy segítsem őket.
#3 Igen.. azt hiszem igazad van csak az se könnyű.. főleg ha az alakod nem olyan mint az elvárt. Voltam már "randin" 2 fiúval is akik tetszettek nekem és (elvileg) én is nekik.. de mindkettőt én hívtam el utána egyik se lépett előre..
Sajnos manapság a férfiaknak inkább a külsőségre adnak először. Ha valaki nem tetszik nekik külsőre azt nem is akarják megismerni.
Adjál a külsőségekre is! Testalkatod, ápoltságod, öltözködésesed is csak tőled függ!
Tökre igaz, hogy "ép testben ép lélek". Aki jól néz ki, az könnyen érezheti jól magát a bőrében, meg más embereknek is szimpatikusabb.
És hogy milyen megjelenésében egy jó csaj?
Királynői tud lenni egy bálon, laza és természetes egy túrán vagy könnyűzenés koncerten, mer szexi lenni egy könnyed partin, munkahelyen visszafogott üzleti elegancia jellemzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!