Borderline mellett új párkapcsolat kialakítása?
Van egy azthiszem amerikai youtuber borderline szindrómával, a neve Astro Sky. Igaz, valószínű nem érdekel amiről videókat készít, de néha szokott vlogolni. Ha van kedved nézz utána.
ui: sajnálom, hogy nem a kérdésedre válaszoltam
azert hagyott el mert ez kiderult, vagy amugy sem tudott elviselni? mert ha az elobbi akkor ne is bandd, hogy nem maradt veled. nalam is diagnosztizaltak borderline szemelyiseg zavart, baratommal 2,5 eve egyutt vagyunk. vannak nehez idoszakok, amikor nagyon kijon rajtam es nem tud mit kezdeni vele meg latom, hogy sokszor az oruletbe kergetem a viselkedesemmel, de elfogad es igy szeret. szerintem ha valaki szereti a masikat meg ha egy beteg ember is, akkor elviseli a rossz idoszakait nem csak a jot.
amugy nyilvan ne ezzel indits elso randin de ha mar egyutt vagytok kis ideje es megbizol valakiben akkor elmondhatod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!